Petak, 06.01.2017.

09:15

Gde su danas i šta rade zvezde "Mućki"

Izvor: Daily Mail

Gde su danas i šta rade zvezde "Muæki" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

stefko

pre 7 godina

pre neki dan sam skinuo celu seriju i poceo opet da gledam,u nedostatku boljih...
najjaca epizoda mi je kad igraju poker del i bojsi...i legemdarna scena na kraju kad derek baca novcic koji i sa jedne i sa druge strane ima glavu,a rodni zove pismo :D

DelRod

pre 7 godina

Rodney: Sram me dovesti cure doma
Del: O znaš neke cure. Jedino za koju znam je ona mala Sangajka sa likovne škole s kojom si pušio marihuanu. A i nju si morao drogirati da bi je povalio
Rodney: Nisam!
Del: Što nisi? Nisi je drogirao ili je nisi povalio?

Korvin

pre 7 godina

A ona epizoda kada su otišli na odmor u Ameriku a Del neverovatno liči na glavnog mafijozu....Plakao sam
(jovan, 07. januar 2017 11:03
#####
I bolje je odigrao kuma nego Marlon Brando.

nole

pre 7 godina

Što smo gledali, gledali smooo. Nema dalje jer mnogi su umrli i mnogi su toliko ostareli da nema smisla za dalje snimanje, a i glavni scenarista je već odavno preminuo tako da nema ko da više piše o prošlim vremenima. Mnogo mi je žao što se ovakva serija neće ponoviti više nikada. Neka im je svima velika i večna slava i hvala. Život je ova serija i život jedinstven i neponovljiv nikada se više ponoviti neće...nažalost...

Ненад

pre 7 godina

Дека прича Делу његова искуства са коцкањем: "Ја сам једном играо са означеним шпиловима, изгубио сам право богатство." Дел: "Јеси ли знао да су означени?" Дека: ''О, да, ја сам их означио." Оплак'о сам:-)))

Шумадинац

pre 7 godina

Клан Тротерса неодољиво личи на нас. Дел-бој је прототип српског биз-мис-мена. Бојси - српског политичара. Родни - гласач "жутих" и "европејаца" а Тригер гласач "напредњака" и "патриота"... сви су као паметни и гледају како да сместе један другом али на крају увек сместе себи... ма серија - Србија у малом... негде инстинктивно препознајемо себе па јој се зато толико радујемо... иако иначе енглезе мрзимо највише од свих, зар не :)

SouthPride

pre 7 godina

Legendarne Mucke!!
Najdraža mi je The Jolly Boys' Outing izlet kad Rodney uzme balun, sav ponosan vikne Johann Cruyff i pogodi pandura pa u bajbukanu.
Pozdrav svim ljubiteljima Mucki!

Saeba Ryo

pre 7 godina

Mućke zauvek, moj no1 je postala kada sam pogledao "prvu" epizodu na pinku (ma koliko đubre bio posle i sad). naravno uvek kada vidim da se prikazuje instant se lepim za TV i kez ne napušta lice sve do odjavne špice.

"izvozaše nas ko beba dubak"

pre 7 godina

Gledao sam prvo emitovanje "Mućki" kod nas još 80-tih u JRT Programu Plus. Tad sam uveče trčao kući da ne propustim ni minut.

Ma svaka epizoda je fantastična i bolja od mnogih filmova. Teško je reći da li je to najbolja serija ikad (za mene jeste) jer postoji dosta jako dobrih a i ukusi ljudi su različiti, ali je definitivno najbolja serija u žanru komedije ikad napravljena i teško će u budućnosti biti prevaziđena, najviše zbog jedinstvenih likova i dijaloga.

Sd

pre 7 godina

Draga mi je ova serija, uvej zasmeju, oduseve me u epizidi sa lusterima i kada dolaze Rakelini roditelji a Kasandra i Rodni se kostimiraju

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Scena iz epizode sa slike. Delboj Bojsiju "Znao sam da varaš" - "Kako si znao" - "To nisu karte koje sam ti podelio"....

Bocko

pre 7 godina

A ona epizoda kada Rodni dva puta kupuje iste pokvarene motore,ili kada Rodni-snob vodi Kasandru do kuce gde navodno stanuje i mase likovima koji gledaju kroz prozor-evo me stigao sam.Ili kad u Benidormu uhapse deku-na trenutak mi se ucinilo da je spomenuo 1936 godinu,i meni se ucinilo.Njihove face tada-neprocenjivo.

Ненад

pre 7 godina

Тригерова чувена реченица, када прича Мајку које име планирају Родни и Касандра да дају беби: "Ако буде девојчица, зваће се Сигурни, по некој глумици, а ако буде дечак, зваће се Родни... по Дејву." Једина серија која ме до суза сваки пут насмеје.

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Moja omiljena epizoda je sa zlatnim lancicima:)
(perje, 6. januar 2017 14:50)

Ovo na slici nije epizoda sa lančićima, već kada Del pobedi Bojsija na pokeru.

Kvante

pre 7 godina

Meni je najjaca epizoda kada uhvate onog Arapina sto govori samo "Gari". Od toga sam na jednom medjunarodnom volonterskom kampu napravio mitologiju, to smo koristili kad zapne koja rec Engleskog. :)

Nbg

pre 7 godina

Dajte ljudi, trenutak kada Betmen i Robin (Del i Rodni) upadaju na parastos organizovan u pabu misleći da je u pitanju maskenbal umesto sahrane je trenutak za sva vremena. Ja sam se doslovno valjao po podu od smeha u ternutku kada ulaze među goste u onim trećerazrednim cirkus kostimima.

Belladonna

pre 7 godina

Kad smo vec kod omiljenih, to je tesko izdvojiti, ali urlam kao luda na epizodu kada odlaze na pecanje( zabranjeno u tom periodu), pa im u vikendicu upada ludi psihopata...

Mikael Hansen

pre 7 godina

Bojsi je gostovao i u Beogradu, na jednoj televiziji, a Rodni je pohodio Crnu Goru, tako da su akteri serije nekako sudbinski vezani za ova podneblja ...

stoper4

pre 7 godina

Danas kad sam čitao ovaj tekst setih se scene kad Rodni gleda kroz prozor na nerede u kraju i kaže: "ovo se baš zaoštrilo, doveli su i konje. A sad je i policija otišla po svoje..."

Kraljevi :D

Tommy Hilfiger

pre 7 godina

Mucke pa pet mesta prazno pa onda neka serija na šestom mestu.
(Tomy, 6. januar 2017 09:37)

Ako je tako, onda je neka serija na sedmom mestu. ;)
Naravno neprevaziđena serija.

Damjan

pre 7 godina

Imamo sreće da kod nas ne sinhronizuju filmove i serije pa uživamo u originalnom doživljaju. Ne mogu da zamislim kako npr. na italijanskom prevode i izgovaraju Del Bojeve izreke.
(b, 06. januar 2017 13:37)

Seti se samo "Šefe, koji ti je vrag?" iz Duška Dugouška.

Jinx

pre 7 godina

Nazalost, vise mi nije smesna. I dalje tvrdim da je medju 3 najbolje serije ikada ali jednostavno mi je dosadila. Kompletnu sam je odgledao bar 15 puta i vajda mi je dosadila.

Jody

pre 7 godina

Nikolas Lindhurst je kasnije igrao u mnogim serijama, ali bio je dobar samo u komedijama. Lik je prosto komicar po rodjenju, sa onom komicnom fizionomijom, tako da se uklapao u komedije kao "Secret agent Piglet", i tome slicno. Medjutim on je pokusavao zdusno da se ostvari i u ozbiljnim policijskim serijama, kao "New Tricks", ali to je po meni bio cist promasaj. Odlicna serija inace, ali on se nije uklapao, dramski likovi su mu nategnuti. Ruku na srce, Dejvid Dzejson (Delboy) je mnogo svestraniji glumac, njegov inspektor Frost je bio takodje bravura, po meni bacio je u zasenak inspektora Barnabija i ostale, samo sto kod nas "Frost" nije bio bas taoliko gledan.

Neverovatna

pre 7 godina

Serija ,neverovatni glumci ,a a meni licno najaca epizoda kad Bojsi prevari Rodnija i Del boja i upadnu maskirani kao Robin i Betmen na sahranu ,

KORN

pre 7 godina

Ovo je jedina vest koju ste objavili,a da nema ni jedan jedini komentar gde MINUS dominira!
Napred Trotersi!
(Joxy, 06. januar 2017 12:33)
E moj Joxy nisi ti cuo za Patricka.

iduće godine,u ovo doba...

pre 7 godina

Meni najdraža serija!Iznova,i iznova je gledam-i nikada ne dosadi!Za smejanje i plakanje,serija za dušu!Svaka cast glumcima,VRH!Vraća me u detinjstvo i bezbriznost!Inace,omiljena epizoda mi je"Iz Rusije s' ljubavlju!"Hvala režiji i glumcima!!!

Arch Enemy

pre 7 godina

Ovo su likovi koje volim kao da su mi članovi porodice,možda zvuči malo uvrnuto ali je tako dok u isto vrijeme nasmijan ponavljam :,, Sljedeće godine u ovo vrijeme ću biti milioner"!

stifmeister

pre 7 godina

during the war, kakav lik Albert i njegove price, hahahaha kad ga pitaju da li je neko u vasoj prodici bio mornar osim vas, a on odgovara,,,, ne samo ja i onda se zamisli i laze cekaj brat od moje babe je bio oficir za bezbednost na titaniku xD

sd

pre 7 godina

meni je bilo fascinantno koliko su mucke ispred raznoraznih alo alo, man behaving badly, beni hilova... i tako u nedogled... tolika je razlika da se ne usudjujem da povucem paralelu... bila bi to uvreda za mucke...

istini za volju... nije ni kod nas sve pozoriste u kuci, radovan treci, kengur ili balkanski spijun... imamo i mi nase audicije, kursadzije i ostalo djubre...

e sad... to je naravno samo moje misljenje i nista vise od toga... ali i dalje stoji cinjenica da cak i za isti mentalitet humor moze da bude toliko polarizovan...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lal, 6. januar 2017 12:21)

Ne znam za ostale serije, ali ne razumem koji problem imas sa 'Allo allo'? "Allo allo" je takodje ,po meni, jedna od najboljih humoristickih serija svih vremena.

Izmaj

pre 7 godina

Sta rafi Marlin?
(Lo Fat, 6. januar 2017 12:13)

"The Green Green Grass" je serija koja nas obavestava kakva je sudbina zadesila Bojzija i njegovu porodicu nakon sto je postao svedok u slucaju protiv brace Driskol. Naravno, Marlin je i dalje Marlin.

Belladonna

pre 7 godina

Hi, hi, ja imam SVE epizode i kada zavrsim poslednju epizodu, vracam se na prvu i tako vec goooodinama. Kakav je to lud osecaj topline oko srca....tako mi zao sto starimo i sto ne mozemo ove glumce da zamrznemo u vremenu, da nikada ne ostare i da nam greju dusu dok smo zivi.

made in great britain

pre 7 godina

(Ivan, 6. januar 2017 09:40) 

Ако си из "Мућки" учио енглески разумеће те само у Пекаму ;-).
(Пишите ћирилицом у 2017!, 06. januar 2017 12:12)

Nije tacno. Svuda gde se prica cockney naglasak ce ga razumeti.

Che

pre 7 godina

Ovu seriju RTS treba da prikazuje cele godine.Da, znam da ide na dva razlicita kanala trenutno, ali ovo je serija koja nikada ne moze da dosadi, a toliko nam je bliska, da se nekad pitam da li je taj Pekam negde u Beogradu.

Secam se prve epizode koju sam gledao, kad igraju poker kod Dela. xD

dacha

pre 7 godina

Pored nesporne genijalnosti Mucki, nasem podneblju je posebno bio blizak takav nacin zivota, ja sam barem 20ak Delbojeva imao u najblizem okruzenju.

Tko Mljacka Barke

pre 7 godina

Meni je omiljena epizoda ona u kojoj hoce da idu na letovanje, pa Delboj ubedi Rodnija da se pravi da ima 16 godina, a Delboj i Rodnijeva riba Kasandra ce, kao, da mu budu roditelji.
I Rodni sa onim blesavim izrazom lica, ali i poprilicno besan jer Delboj vacari Kasandru glumeci njenog muza, stoji sa nekim kretenskim kacketom na glavi, strci bar za pola metra vise od ostalih, a prilazi nastavnica i pita "Gde je mali Rodni?" Delboj joj pokaze da je iza nje, a ona se okrene ocekujuci da ga pogleda u oci, kad ono, gleda ga u pupak :-)))))))))))))) . Pa onda polako podize pogled :-))))))))
Hahahaha, "Where is little Rodney?"

b

pre 7 godina

Imamo sreće da kod nas ne sinhronizuju filmove i serije pa uživamo u originalnom doživljaju. Ne mogu da zamislim kako npr. na italijanskom prevode i izgovaraju Del Bojeve izreke.

Call him Dave after Rodney

pre 7 godina

Samo skromno da dodam, uz pozdrav svima koji vole ovu seriju - oni su kao rod rođeni! Jedan od poslednjih odsjaja ljudskosti u praskozorje sajber tehnologije, metroseksualaca, lajkovanja, šerovanja i svih ostalih vidova imitacije života.

bot

pre 7 godina

Steta sto nase tv kuce nisu prikazivale jos neke veoma poznate serijale iz 70-80-tih slicne Muckama. Najbolje su serije sa Ronijem Barkerom, Porridge i Open all hours u kojima igra i David Jason. Preporuka za one koji nisu gledali.

Ненад

pre 7 godina

Мало је рећи да је легендарна серија! Легенде над легендама! А да... "during the war... ", хахахахаха....

lal

pre 7 godina

meni je bilo fascinantno koliko su mucke ispred raznoraznih alo alo, man behaving badly, beni hilova... i tako u nedogled... tolika je razlika da se ne usudjujem da povucem paralelu... bila bi to uvreda za mucke...

istini za volju... nije ni kod nas sve pozoriste u kuci, radovan treci, kengur ili balkanski spijun... imamo i mi nase audicije, kursadzije i ostalo djubre...

e sad... to je naravno samo moje misljenje i nista vise od toga... ali i dalje stoji cinjenica da cak i za isti mentalitet humor moze da bude toliko polarizovan...

Тања

pre 7 godina

Neki su kako vidim i obogatili zahvaljujuci seriji a drugi i nisu tako dobrp prosli. Ja sam gledala seriju i mogu reci da je dobra. Meni je u seriji bio najinteresantniji Rodni on je i smesan i glup i pod velikim uticajem svoga starijeg brata. Ja mu zelim jos mnogo uspesnih uloga.

Пишите ћирилицом у 2017!

pre 7 godina

(Ivan, 6. januar 2017 09:40)

Ако си из "Мућки" учио енглески разумеће те само у Пекаму ;-).

Ово је написао један паметан човек

pre 7 godina

Najjača serija ikada!!! Zaboravili ste da napišete da je preminuo i kreator serije Džon Saliven.
(ccc, 6. januar 2017 10:42)

Благо оном ко довијека живи, имао се рашта и родити!

zeki of belgrade

pre 7 godina

najbolja serija ikada,trenutno gledam al bandy~ja i bracne vode hiljaditi put .ko nije gledao mislim na mladju populaciju nega malo gleda bracne vode takodje vrh serija.

Znalac

pre 7 godina

Sjajni, stvarno!
Dodao bih i "Alo, alo" i "Alf"-a, to su tri serije koje su mi prirasle za srce. Alfa prvo uopšte nisam gledao, jer je lutka, i mislio sam da je za decu, dok mi drug nije preporučio da obavezni pogledam, jer je citirao Alf-ove fore, gotovo svakodnevno. Kad sam počeo da gledam, potpuno sam se saživeo sa likovima, a ALF-ov glas je neprevaziđen. Naravno, tu je i Kate...predivna, Kate...

šljiva

pre 7 godina

Delboy je na početku karijere glumeo u seriji Do not adjust your set zajedno sa nekim Pajtonovcima (Ajdl, Džouns i Pejlin), a Triger glumi i u Dnevniku Janga trovača.

Rakel se ne preziva Troter pošto se, čini mi se, nikada nisu venčali.

Dusan

pre 7 godina

Ne bih trošio reči o genijalnosti ove serije, to je valjda svima jasno. Samo bih dodao da se Triger (Džejms Lojd Pak) pojavljuje u jednoj epizoda Mister Bina. To je ono kad Mister Bin ide u restoran, piše sam sebi čestitku za rođendan i naručuje tartar biftek. Konobar u restoranu je Triger.
(miletrans, 06. januar 2017 10:43)
Poljavljuje se i u epizodi sa docekom kraljice Elizabete.

Vlada

pre 7 godina

Odlican tekst! Verujem da je svako kome je serija prirasla srcu vec potrazio cinjenice vezane za zivot glumaca ove kultne serije. Veliki pozdrav od ljubitelja Mucki

Radovan III

pre 7 godina

Legende. Ulepšali mi mladost. I dan danas gledam kad ide repriza serije. Nema šanse da danas(možda opet BBC) neko napravi ovakvu seriju. Životna realnost prikazana na komičan način.
https://www.youtube.com/watch?v=63rcdLeXiU8

miletrans

pre 7 godina

Ne bih trošio reči o genijalnosti ove serije, to je valjda svima jasno. Samo bih dodao da se Triger (Džejms Lojd Pak) pojavljuje u jednoj epizoda Mister Bina. To je ono kad Mister Bin ide u restoran, piše sam sebi čestitku za rođendan i naručuje tartar biftek. Konobar u restoranu je Triger.

Ante

pre 7 godina

Najbolja svih vremena. Idem si sad pogledat epizodu s lusterima koja mi je jedna od najdražih. Hvala na vijestima o njima..neka vide današnji klinci šta je serija.

Пишите ћирилицом у 2017!

pre 7 godina

Најбоља хумористичка серија икад. Јуче гледам и свака, али свака реплика је смешна. Живеле Мућке!

Meister Jakob

pre 7 godina

Niste naveli da je David Jason prvo nakon Mućki glumio farmera i oca x djece u seriji "Darling Buds of May", najstariju kćerku je glumila tada jaaako mlada Catherine Zeta-Jones!
A Buster Merryfield, pravim imenom Harry je počeo profesionalnu glumačku karijeru nakon šta je otišao u penziju, cijeli radni vijek je radio u banci.

kopaski

pre 7 godina

"i proglašena je za seriju čiji bi povratak na male ekrane Britanci najviše želeli."

...Pa zar oni nemaju neki tamo kanal na kom se tako pustaju sve te tako malo starije serije svake godine iz pocetka...?

percula

pre 7 godina

Ne znam zbog čega...ovo mi je najbolja serija svih vremena... niti su glumci poznati... niti su lepi...niti je produkcija na nekom nivou...ali zato način na koji su glumci izneli seriju... scenario... gluma... vrhunsko....neprevaziđeno...

Ivan

pre 7 godina

Najbolja serija ikada, ovo su sve moji heroji, koliko sam ih gledao puta zbog njih sam lagano naucio engleski. Zbog njih i "Nepristojnih ljudi" (Gari i Toni). Pozdrav

s mile

pre 7 godina

Legendarna serija, uvek sam je pamtio po nazivu, ONLY FOOLS AND HORSES, i uvek se pitao zasto je kod nas prevedena kao Mucke. Tek skoro sam procitao, njihovo znacenje, je, samo Budale i Konji rade.... Tad su me odusevili

miletrans

pre 7 godina

Ne bih trošio reči o genijalnosti ove serije, to je valjda svima jasno. Samo bih dodao da se Triger (Džejms Lojd Pak) pojavljuje u jednoj epizoda Mister Bina. To je ono kad Mister Bin ide u restoran, piše sam sebi čestitku za rođendan i naručuje tartar biftek. Konobar u restoranu je Triger.

Ante

pre 7 godina

Najbolja svih vremena. Idem si sad pogledat epizodu s lusterima koja mi je jedna od najdražih. Hvala na vijestima o njima..neka vide današnji klinci šta je serija.

percula

pre 7 godina

Ne znam zbog čega...ovo mi je najbolja serija svih vremena... niti su glumci poznati... niti su lepi...niti je produkcija na nekom nivou...ali zato način na koji su glumci izneli seriju... scenario... gluma... vrhunsko....neprevaziđeno...

Radovan III

pre 7 godina

Legende. Ulepšali mi mladost. I dan danas gledam kad ide repriza serije. Nema šanse da danas(možda opet BBC) neko napravi ovakvu seriju. Životna realnost prikazana na komičan način.
https://www.youtube.com/watch?v=63rcdLeXiU8

Belladonna

pre 7 godina

Hi, hi, ja imam SVE epizode i kada zavrsim poslednju epizodu, vracam se na prvu i tako vec goooodinama. Kakav je to lud osecaj topline oko srca....tako mi zao sto starimo i sto ne mozemo ove glumce da zamrznemo u vremenu, da nikada ne ostare i da nam greju dusu dok smo zivi.

Ненад

pre 7 godina

Мало је рећи да је легендарна серија! Легенде над легендама! А да... "during the war... ", хахахахаха....

Пишите ћирилицом у 2017!

pre 7 godina

Најбоља хумористичка серија икад. Јуче гледам и свака, али свака реплика је смешна. Живеле Мућке!

Call him Dave after Rodney

pre 7 godina

Samo skromno da dodam, uz pozdrav svima koji vole ovu seriju - oni su kao rod rođeni! Jedan od poslednjih odsjaja ljudskosti u praskozorje sajber tehnologije, metroseksualaca, lajkovanja, šerovanja i svih ostalih vidova imitacije života.

Ivan

pre 7 godina

Najbolja serija ikada, ovo su sve moji heroji, koliko sam ih gledao puta zbog njih sam lagano naucio engleski. Zbog njih i "Nepristojnih ljudi" (Gari i Toni). Pozdrav

s mile

pre 7 godina

Legendarna serija, uvek sam je pamtio po nazivu, ONLY FOOLS AND HORSES, i uvek se pitao zasto je kod nas prevedena kao Mucke. Tek skoro sam procitao, njihovo znacenje, je, samo Budale i Konji rade.... Tad su me odusevili

kopaski

pre 7 godina

"i proglašena je za seriju čiji bi povratak na male ekrane Britanci najviše želeli."

...Pa zar oni nemaju neki tamo kanal na kom se tako pustaju sve te tako malo starije serije svake godine iz pocetka...?

Meister Jakob

pre 7 godina

Niste naveli da je David Jason prvo nakon Mućki glumio farmera i oca x djece u seriji "Darling Buds of May", najstariju kćerku je glumila tada jaaako mlada Catherine Zeta-Jones!
A Buster Merryfield, pravim imenom Harry je počeo profesionalnu glumačku karijeru nakon šta je otišao u penziju, cijeli radni vijek je radio u banci.

dacha

pre 7 godina

Pored nesporne genijalnosti Mucki, nasem podneblju je posebno bio blizak takav nacin zivota, ja sam barem 20ak Delbojeva imao u najblizem okruzenju.

b

pre 7 godina

Imamo sreće da kod nas ne sinhronizuju filmove i serije pa uživamo u originalnom doživljaju. Ne mogu da zamislim kako npr. na italijanskom prevode i izgovaraju Del Bojeve izreke.

Tko Mljacka Barke

pre 7 godina

Meni je omiljena epizoda ona u kojoj hoce da idu na letovanje, pa Delboj ubedi Rodnija da se pravi da ima 16 godina, a Delboj i Rodnijeva riba Kasandra ce, kao, da mu budu roditelji.
I Rodni sa onim blesavim izrazom lica, ali i poprilicno besan jer Delboj vacari Kasandru glumeci njenog muza, stoji sa nekim kretenskim kacketom na glavi, strci bar za pola metra vise od ostalih, a prilazi nastavnica i pita "Gde je mali Rodni?" Delboj joj pokaze da je iza nje, a ona se okrene ocekujuci da ga pogleda u oci, kad ono, gleda ga u pupak :-)))))))))))))) . Pa onda polako podize pogled :-))))))))
Hahahaha, "Where is little Rodney?"

Vlada

pre 7 godina

Odlican tekst! Verujem da je svako kome je serija prirasla srcu vec potrazio cinjenice vezane za zivot glumaca ove kultne serije. Veliki pozdrav od ljubitelja Mucki

Che

pre 7 godina

Ovu seriju RTS treba da prikazuje cele godine.Da, znam da ide na dva razlicita kanala trenutno, ali ovo je serija koja nikada ne moze da dosadi, a toliko nam je bliska, da se nekad pitam da li je taj Pekam negde u Beogradu.

Secam se prve epizode koju sam gledao, kad igraju poker kod Dela. xD

Пишите ћирилицом у 2017!

pre 7 godina

(Ivan, 6. januar 2017 09:40)

Ако си из "Мућки" учио енглески разумеће те само у Пекаму ;-).

Ово је написао један паметан човек

pre 7 godina

Najjača serija ikada!!! Zaboravili ste da napišete da je preminuo i kreator serije Džon Saliven.
(ccc, 6. januar 2017 10:42)

Благо оном ко довијека живи, имао се рашта и родити!

lal

pre 7 godina

meni je bilo fascinantno koliko su mucke ispred raznoraznih alo alo, man behaving badly, beni hilova... i tako u nedogled... tolika je razlika da se ne usudjujem da povucem paralelu... bila bi to uvreda za mucke...

istini za volju... nije ni kod nas sve pozoriste u kuci, radovan treci, kengur ili balkanski spijun... imamo i mi nase audicije, kursadzije i ostalo djubre...

e sad... to je naravno samo moje misljenje i nista vise od toga... ali i dalje stoji cinjenica da cak i za isti mentalitet humor moze da bude toliko polarizovan...

Dusan

pre 7 godina

Ne bih trošio reči o genijalnosti ove serije, to je valjda svima jasno. Samo bih dodao da se Triger (Džejms Lojd Pak) pojavljuje u jednoj epizoda Mister Bina. To je ono kad Mister Bin ide u restoran, piše sam sebi čestitku za rođendan i naručuje tartar biftek. Konobar u restoranu je Triger.
(miletrans, 06. januar 2017 10:43)
Poljavljuje se i u epizodi sa docekom kraljice Elizabete.

made in great britain

pre 7 godina

(Ivan, 6. januar 2017 09:40) 

Ако си из "Мућки" учио енглески разумеће те само у Пекаму ;-).
(Пишите ћирилицом у 2017!, 06. januar 2017 12:12)

Nije tacno. Svuda gde se prica cockney naglasak ce ga razumeti.

bot

pre 7 godina

Steta sto nase tv kuce nisu prikazivale jos neke veoma poznate serijale iz 70-80-tih slicne Muckama. Najbolje su serije sa Ronijem Barkerom, Porridge i Open all hours u kojima igra i David Jason. Preporuka za one koji nisu gledali.

Znalac

pre 7 godina

Sjajni, stvarno!
Dodao bih i "Alo, alo" i "Alf"-a, to su tri serije koje su mi prirasle za srce. Alfa prvo uopšte nisam gledao, jer je lutka, i mislio sam da je za decu, dok mi drug nije preporučio da obavezni pogledam, jer je citirao Alf-ove fore, gotovo svakodnevno. Kad sam počeo da gledam, potpuno sam se saživeo sa likovima, a ALF-ov glas je neprevaziđen. Naravno, tu je i Kate...predivna, Kate...

šljiva

pre 7 godina

Delboy je na početku karijere glumeo u seriji Do not adjust your set zajedno sa nekim Pajtonovcima (Ajdl, Džouns i Pejlin), a Triger glumi i u Dnevniku Janga trovača.

Rakel se ne preziva Troter pošto se, čini mi se, nikada nisu venčali.

Ненад

pre 7 godina

Тригерова чувена реченица, када прича Мајку које име планирају Родни и Касандра да дају беби: "Ако буде девојчица, зваће се Сигурни, по некој глумици, а ако буде дечак, зваће се Родни... по Дејву." Једина серија која ме до суза сваки пут насмеје.

Nbg

pre 7 godina

Dajte ljudi, trenutak kada Betmen i Robin (Del i Rodni) upadaju na parastos organizovan u pabu misleći da je u pitanju maskenbal umesto sahrane je trenutak za sva vremena. Ja sam se doslovno valjao po podu od smeha u ternutku kada ulaze među goste u onim trećerazrednim cirkus kostimima.

zeki of belgrade

pre 7 godina

najbolja serija ikada,trenutno gledam al bandy~ja i bracne vode hiljaditi put .ko nije gledao mislim na mladju populaciju nega malo gleda bracne vode takodje vrh serija.

stoper4

pre 7 godina

Danas kad sam čitao ovaj tekst setih se scene kad Rodni gleda kroz prozor na nerede u kraju i kaže: "ovo se baš zaoštrilo, doveli su i konje. A sad je i policija otišla po svoje..."

Kraljevi :D

Belladonna

pre 7 godina

Kad smo vec kod omiljenih, to je tesko izdvojiti, ali urlam kao luda na epizodu kada odlaze na pecanje( zabranjeno u tom periodu), pa im u vikendicu upada ludi psihopata...

Kvante

pre 7 godina

Meni je najjaca epizoda kada uhvate onog Arapina sto govori samo "Gari". Od toga sam na jednom medjunarodnom volonterskom kampu napravio mitologiju, to smo koristili kad zapne koja rec Engleskog. :)

Tommy Hilfiger

pre 7 godina

Mucke pa pet mesta prazno pa onda neka serija na šestom mestu.
(Tomy, 6. januar 2017 09:37)

Ako je tako, onda je neka serija na sedmom mestu. ;)
Naravno neprevaziđena serija.

Тања

pre 7 godina

Neki su kako vidim i obogatili zahvaljujuci seriji a drugi i nisu tako dobrp prosli. Ja sam gledala seriju i mogu reci da je dobra. Meni je u seriji bio najinteresantniji Rodni on je i smesan i glup i pod velikim uticajem svoga starijeg brata. Ja mu zelim jos mnogo uspesnih uloga.

Jody

pre 7 godina

Nikolas Lindhurst je kasnije igrao u mnogim serijama, ali bio je dobar samo u komedijama. Lik je prosto komicar po rodjenju, sa onom komicnom fizionomijom, tako da se uklapao u komedije kao "Secret agent Piglet", i tome slicno. Medjutim on je pokusavao zdusno da se ostvari i u ozbiljnim policijskim serijama, kao "New Tricks", ali to je po meni bio cist promasaj. Odlicna serija inace, ali on se nije uklapao, dramski likovi su mu nategnuti. Ruku na srce, Dejvid Dzejson (Delboy) je mnogo svestraniji glumac, njegov inspektor Frost je bio takodje bravura, po meni bacio je u zasenak inspektora Barnabija i ostale, samo sto kod nas "Frost" nije bio bas taoliko gledan.

stifmeister

pre 7 godina

during the war, kakav lik Albert i njegove price, hahahaha kad ga pitaju da li je neko u vasoj prodici bio mornar osim vas, a on odgovara,,,, ne samo ja i onda se zamisli i laze cekaj brat od moje babe je bio oficir za bezbednost na titaniku xD

Neverovatna

pre 7 godina

Serija ,neverovatni glumci ,a a meni licno najaca epizoda kad Bojsi prevari Rodnija i Del boja i upadnu maskirani kao Robin i Betmen na sahranu ,

Шумадинац

pre 7 godina

Клан Тротерса неодољиво личи на нас. Дел-бој је прототип српског биз-мис-мена. Бојси - српског политичара. Родни - гласач "жутих" и "европејаца" а Тригер гласач "напредњака" и "патриота"... сви су као паметни и гледају како да сместе један другом али на крају увек сместе себи... ма серија - Србија у малом... негде инстинктивно препознајемо себе па јој се зато толико радујемо... иако иначе енглезе мрзимо највише од свих, зар не :)

sd

pre 7 godina

meni je bilo fascinantno koliko su mucke ispred raznoraznih alo alo, man behaving badly, beni hilova... i tako u nedogled... tolika je razlika da se ne usudjujem da povucem paralelu... bila bi to uvreda za mucke...

istini za volju... nije ni kod nas sve pozoriste u kuci, radovan treci, kengur ili balkanski spijun... imamo i mi nase audicije, kursadzije i ostalo djubre...

e sad... to je naravno samo moje misljenje i nista vise od toga... ali i dalje stoji cinjenica da cak i za isti mentalitet humor moze da bude toliko polarizovan...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lal, 6. januar 2017 12:21)

Ne znam za ostale serije, ali ne razumem koji problem imas sa 'Allo allo'? "Allo allo" je takodje ,po meni, jedna od najboljih humoristickih serija svih vremena.

"izvozaše nas ko beba dubak"

pre 7 godina

Gledao sam prvo emitovanje "Mućki" kod nas još 80-tih u JRT Programu Plus. Tad sam uveče trčao kući da ne propustim ni minut.

Ma svaka epizoda je fantastična i bolja od mnogih filmova. Teško je reći da li je to najbolja serija ikad (za mene jeste) jer postoji dosta jako dobrih a i ukusi ljudi su različiti, ali je definitivno najbolja serija u žanru komedije ikad napravljena i teško će u budućnosti biti prevaziđena, najviše zbog jedinstvenih likova i dijaloga.

KORN

pre 7 godina

Ovo je jedina vest koju ste objavili,a da nema ni jedan jedini komentar gde MINUS dominira!
Napred Trotersi!
(Joxy, 06. januar 2017 12:33)
E moj Joxy nisi ti cuo za Patricka.

iduće godine,u ovo doba...

pre 7 godina

Meni najdraža serija!Iznova,i iznova je gledam-i nikada ne dosadi!Za smejanje i plakanje,serija za dušu!Svaka cast glumcima,VRH!Vraća me u detinjstvo i bezbriznost!Inace,omiljena epizoda mi je"Iz Rusije s' ljubavlju!"Hvala režiji i glumcima!!!

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Scena iz epizode sa slike. Delboj Bojsiju "Znao sam da varaš" - "Kako si znao" - "To nisu karte koje sam ti podelio"....

Mikael Hansen

pre 7 godina

Bojsi je gostovao i u Beogradu, na jednoj televiziji, a Rodni je pohodio Crnu Goru, tako da su akteri serije nekako sudbinski vezani za ova podneblja ...

Damjan

pre 7 godina

Imamo sreće da kod nas ne sinhronizuju filmove i serije pa uživamo u originalnom doživljaju. Ne mogu da zamislim kako npr. na italijanskom prevode i izgovaraju Del Bojeve izreke.
(b, 06. januar 2017 13:37)

Seti se samo "Šefe, koji ti je vrag?" iz Duška Dugouška.

Arch Enemy

pre 7 godina

Ovo su likovi koje volim kao da su mi članovi porodice,možda zvuči malo uvrnuto ali je tako dok u isto vrijeme nasmijan ponavljam :,, Sljedeće godine u ovo vrijeme ću biti milioner"!

SouthPride

pre 7 godina

Legendarne Mucke!!
Najdraža mi je The Jolly Boys' Outing izlet kad Rodney uzme balun, sav ponosan vikne Johann Cruyff i pogodi pandura pa u bajbukanu.
Pozdrav svim ljubiteljima Mucki!

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Moja omiljena epizoda je sa zlatnim lancicima:)
(perje, 6. januar 2017 14:50)

Ovo na slici nije epizoda sa lančićima, već kada Del pobedi Bojsija na pokeru.

Saeba Ryo

pre 7 godina

Mućke zauvek, moj no1 je postala kada sam pogledao "prvu" epizodu na pinku (ma koliko đubre bio posle i sad). naravno uvek kada vidim da se prikazuje instant se lepim za TV i kez ne napušta lice sve do odjavne špice.

nole

pre 7 godina

Što smo gledali, gledali smooo. Nema dalje jer mnogi su umrli i mnogi su toliko ostareli da nema smisla za dalje snimanje, a i glavni scenarista je već odavno preminuo tako da nema ko da više piše o prošlim vremenima. Mnogo mi je žao što se ovakva serija neće ponoviti više nikada. Neka im je svima velika i večna slava i hvala. Život je ova serija i život jedinstven i neponovljiv nikada se više ponoviti neće...nažalost...

Izmaj

pre 7 godina

Sta rafi Marlin?
(Lo Fat, 6. januar 2017 12:13)

"The Green Green Grass" je serija koja nas obavestava kakva je sudbina zadesila Bojzija i njegovu porodicu nakon sto je postao svedok u slucaju protiv brace Driskol. Naravno, Marlin je i dalje Marlin.

Bocko

pre 7 godina

A ona epizoda kada Rodni dva puta kupuje iste pokvarene motore,ili kada Rodni-snob vodi Kasandru do kuce gde navodno stanuje i mase likovima koji gledaju kroz prozor-evo me stigao sam.Ili kad u Benidormu uhapse deku-na trenutak mi se ucinilo da je spomenuo 1936 godinu,i meni se ucinilo.Njihove face tada-neprocenjivo.

Sd

pre 7 godina

Draga mi je ova serija, uvej zasmeju, oduseve me u epizidi sa lusterima i kada dolaze Rakelini roditelji a Kasandra i Rodni se kostimiraju

Ненад

pre 7 godina

Дека прича Делу његова искуства са коцкањем: "Ја сам једном играо са означеним шпиловима, изгубио сам право богатство." Дел: "Јеси ли знао да су означени?" Дека: ''О, да, ја сам их означио." Оплак'о сам:-)))

Korvin

pre 7 godina

A ona epizoda kada su otišli na odmor u Ameriku a Del neverovatno liči na glavnog mafijozu....Plakao sam
(jovan, 07. januar 2017 11:03
#####
I bolje je odigrao kuma nego Marlon Brando.

Jinx

pre 7 godina

Nazalost, vise mi nije smesna. I dalje tvrdim da je medju 3 najbolje serije ikada ali jednostavno mi je dosadila. Kompletnu sam je odgledao bar 15 puta i vajda mi je dosadila.

DelRod

pre 7 godina

Rodney: Sram me dovesti cure doma
Del: O znaš neke cure. Jedino za koju znam je ona mala Sangajka sa likovne škole s kojom si pušio marihuanu. A i nju si morao drogirati da bi je povalio
Rodney: Nisam!
Del: Što nisi? Nisi je drogirao ili je nisi povalio?

stefko

pre 7 godina

pre neki dan sam skinuo celu seriju i poceo opet da gledam,u nedostatku boljih...
najjaca epizoda mi je kad igraju poker del i bojsi...i legemdarna scena na kraju kad derek baca novcic koji i sa jedne i sa druge strane ima glavu,a rodni zove pismo :D

Тања

pre 7 godina

Neki su kako vidim i obogatili zahvaljujuci seriji a drugi i nisu tako dobrp prosli. Ja sam gledala seriju i mogu reci da je dobra. Meni je u seriji bio najinteresantniji Rodni on je i smesan i glup i pod velikim uticajem svoga starijeg brata. Ja mu zelim jos mnogo uspesnih uloga.

Jinx

pre 7 godina

Nazalost, vise mi nije smesna. I dalje tvrdim da je medju 3 najbolje serije ikada ali jednostavno mi je dosadila. Kompletnu sam je odgledao bar 15 puta i vajda mi je dosadila.

lal

pre 7 godina

meni je bilo fascinantno koliko su mucke ispred raznoraznih alo alo, man behaving badly, beni hilova... i tako u nedogled... tolika je razlika da se ne usudjujem da povucem paralelu... bila bi to uvreda za mucke...

istini za volju... nije ni kod nas sve pozoriste u kuci, radovan treci, kengur ili balkanski spijun... imamo i mi nase audicije, kursadzije i ostalo djubre...

e sad... to je naravno samo moje misljenje i nista vise od toga... ali i dalje stoji cinjenica da cak i za isti mentalitet humor moze da bude toliko polarizovan...

Пишите ћирилицом у 2017!

pre 7 godina

(Ivan, 6. januar 2017 09:40)

Ако си из "Мућки" учио енглески разумеће те само у Пекаму ;-).

Znalac

pre 7 godina

Sjajni, stvarno!
Dodao bih i "Alo, alo" i "Alf"-a, to su tri serije koje su mi prirasle za srce. Alfa prvo uopšte nisam gledao, jer je lutka, i mislio sam da je za decu, dok mi drug nije preporučio da obavezni pogledam, jer je citirao Alf-ove fore, gotovo svakodnevno. Kad sam počeo da gledam, potpuno sam se saživeo sa likovima, a ALF-ov glas je neprevaziđen. Naravno, tu je i Kate...predivna, Kate...

s mile

pre 7 godina

Legendarna serija, uvek sam je pamtio po nazivu, ONLY FOOLS AND HORSES, i uvek se pitao zasto je kod nas prevedena kao Mucke. Tek skoro sam procitao, njihovo znacenje, je, samo Budale i Konji rade.... Tad su me odusevili

kopaski

pre 7 godina

"i proglašena je za seriju čiji bi povratak na male ekrane Britanci najviše želeli."

...Pa zar oni nemaju neki tamo kanal na kom se tako pustaju sve te tako malo starije serije svake godine iz pocetka...?

made in great britain

pre 7 godina

(Ivan, 6. januar 2017 09:40) 

Ако си из "Мућки" учио енглески разумеће те само у Пекаму ;-).
(Пишите ћирилицом у 2017!, 06. januar 2017 12:12)

Nije tacno. Svuda gde se prica cockney naglasak ce ga razumeti.

percula

pre 7 godina

Ne znam zbog čega...ovo mi je najbolja serija svih vremena... niti su glumci poznati... niti su lepi...niti je produkcija na nekom nivou...ali zato način na koji su glumci izneli seriju... scenario... gluma... vrhunsko....neprevaziđeno...

bot

pre 7 godina

Steta sto nase tv kuce nisu prikazivale jos neke veoma poznate serijale iz 70-80-tih slicne Muckama. Najbolje su serije sa Ronijem Barkerom, Porridge i Open all hours u kojima igra i David Jason. Preporuka za one koji nisu gledali.

miletrans

pre 7 godina

Ne bih trošio reči o genijalnosti ove serije, to je valjda svima jasno. Samo bih dodao da se Triger (Džejms Lojd Pak) pojavljuje u jednoj epizoda Mister Bina. To je ono kad Mister Bin ide u restoran, piše sam sebi čestitku za rođendan i naručuje tartar biftek. Konobar u restoranu je Triger.

zeki of belgrade

pre 7 godina

najbolja serija ikada,trenutno gledam al bandy~ja i bracne vode hiljaditi put .ko nije gledao mislim na mladju populaciju nega malo gleda bracne vode takodje vrh serija.

Call him Dave after Rodney

pre 7 godina

Samo skromno da dodam, uz pozdrav svima koji vole ovu seriju - oni su kao rod rođeni! Jedan od poslednjih odsjaja ljudskosti u praskozorje sajber tehnologije, metroseksualaca, lajkovanja, šerovanja i svih ostalih vidova imitacije života.

Che

pre 7 godina

Ovu seriju RTS treba da prikazuje cele godine.Da, znam da ide na dva razlicita kanala trenutno, ali ovo je serija koja nikada ne moze da dosadi, a toliko nam je bliska, da se nekad pitam da li je taj Pekam negde u Beogradu.

Secam se prve epizode koju sam gledao, kad igraju poker kod Dela. xD

b

pre 7 godina

Imamo sreće da kod nas ne sinhronizuju filmove i serije pa uživamo u originalnom doživljaju. Ne mogu da zamislim kako npr. na italijanskom prevode i izgovaraju Del Bojeve izreke.

Belladonna

pre 7 godina

Hi, hi, ja imam SVE epizode i kada zavrsim poslednju epizodu, vracam se na prvu i tako vec goooodinama. Kakav je to lud osecaj topline oko srca....tako mi zao sto starimo i sto ne mozemo ove glumce da zamrznemo u vremenu, da nikada ne ostare i da nam greju dusu dok smo zivi.

Шумадинац

pre 7 godina

Клан Тротерса неодољиво личи на нас. Дел-бој је прототип српског биз-мис-мена. Бојси - српског политичара. Родни - гласач "жутих" и "европејаца" а Тригер гласач "напредњака" и "патриота"... сви су као паметни и гледају како да сместе један другом али на крају увек сместе себи... ма серија - Србија у малом... негде инстинктивно препознајемо себе па јој се зато толико радујемо... иако иначе енглезе мрзимо највише од свих, зар не :)

dacha

pre 7 godina

Pored nesporne genijalnosti Mucki, nasem podneblju je posebno bio blizak takav nacin zivota, ja sam barem 20ak Delbojeva imao u najblizem okruzenju.

Damjan

pre 7 godina

Imamo sreće da kod nas ne sinhronizuju filmove i serije pa uživamo u originalnom doživljaju. Ne mogu da zamislim kako npr. na italijanskom prevode i izgovaraju Del Bojeve izreke.
(b, 06. januar 2017 13:37)

Seti se samo "Šefe, koji ti je vrag?" iz Duška Dugouška.

Kvante

pre 7 godina

Meni je najjaca epizoda kada uhvate onog Arapina sto govori samo "Gari". Od toga sam na jednom medjunarodnom volonterskom kampu napravio mitologiju, to smo koristili kad zapne koja rec Engleskog. :)

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Moja omiljena epizoda je sa zlatnim lancicima:)
(perje, 6. januar 2017 14:50)

Ovo na slici nije epizoda sa lančićima, već kada Del pobedi Bojsija na pokeru.

Meister Jakob

pre 7 godina

Niste naveli da je David Jason prvo nakon Mućki glumio farmera i oca x djece u seriji "Darling Buds of May", najstariju kćerku je glumila tada jaaako mlada Catherine Zeta-Jones!
A Buster Merryfield, pravim imenom Harry je počeo profesionalnu glumačku karijeru nakon šta je otišao u penziju, cijeli radni vijek je radio u banci.

Пишите ћирилицом у 2017!

pre 7 godina

Најбоља хумористичка серија икад. Јуче гледам и свака, али свака реплика је смешна. Живеле Мућке!

Ante

pre 7 godina

Najbolja svih vremena. Idem si sad pogledat epizodu s lusterima koja mi je jedna od najdražih. Hvala na vijestima o njima..neka vide današnji klinci šta je serija.

Ненад

pre 7 godina

Мало је рећи да је легендарна серија! Легенде над легендама! А да... "during the war... ", хахахахаха....

sd

pre 7 godina

meni je bilo fascinantno koliko su mucke ispred raznoraznih alo alo, man behaving badly, beni hilova... i tako u nedogled... tolika je razlika da se ne usudjujem da povucem paralelu... bila bi to uvreda za mucke...

istini za volju... nije ni kod nas sve pozoriste u kuci, radovan treci, kengur ili balkanski spijun... imamo i mi nase audicije, kursadzije i ostalo djubre...

e sad... to je naravno samo moje misljenje i nista vise od toga... ali i dalje stoji cinjenica da cak i za isti mentalitet humor moze da bude toliko polarizovan...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lal, 6. januar 2017 12:21)

Ne znam za ostale serije, ali ne razumem koji problem imas sa 'Allo allo'? "Allo allo" je takodje ,po meni, jedna od najboljih humoristickih serija svih vremena.

Radovan III

pre 7 godina

Legende. Ulepšali mi mladost. I dan danas gledam kad ide repriza serije. Nema šanse da danas(možda opet BBC) neko napravi ovakvu seriju. Životna realnost prikazana na komičan način.
https://www.youtube.com/watch?v=63rcdLeXiU8

Ово је написао један паметан човек

pre 7 godina

Najjača serija ikada!!! Zaboravili ste da napišete da je preminuo i kreator serije Džon Saliven.
(ccc, 6. januar 2017 10:42)

Благо оном ко довијека живи, имао се рашта и родити!

Tko Mljacka Barke

pre 7 godina

Meni je omiljena epizoda ona u kojoj hoce da idu na letovanje, pa Delboj ubedi Rodnija da se pravi da ima 16 godina, a Delboj i Rodnijeva riba Kasandra ce, kao, da mu budu roditelji.
I Rodni sa onim blesavim izrazom lica, ali i poprilicno besan jer Delboj vacari Kasandru glumeci njenog muza, stoji sa nekim kretenskim kacketom na glavi, strci bar za pola metra vise od ostalih, a prilazi nastavnica i pita "Gde je mali Rodni?" Delboj joj pokaze da je iza nje, a ona se okrene ocekujuci da ga pogleda u oci, kad ono, gleda ga u pupak :-)))))))))))))) . Pa onda polako podize pogled :-))))))))
Hahahaha, "Where is little Rodney?"

Izmaj

pre 7 godina

Sta rafi Marlin?
(Lo Fat, 6. januar 2017 12:13)

"The Green Green Grass" je serija koja nas obavestava kakva je sudbina zadesila Bojzija i njegovu porodicu nakon sto je postao svedok u slucaju protiv brace Driskol. Naravno, Marlin je i dalje Marlin.

Tommy Hilfiger

pre 7 godina

Mucke pa pet mesta prazno pa onda neka serija na šestom mestu.
(Tomy, 6. januar 2017 09:37)

Ako je tako, onda je neka serija na sedmom mestu. ;)
Naravno neprevaziđena serija.

Mikael Hansen

pre 7 godina

Bojsi je gostovao i u Beogradu, na jednoj televiziji, a Rodni je pohodio Crnu Goru, tako da su akteri serije nekako sudbinski vezani za ova podneblja ...

Nbg

pre 7 godina

Dajte ljudi, trenutak kada Betmen i Robin (Del i Rodni) upadaju na parastos organizovan u pabu misleći da je u pitanju maskenbal umesto sahrane je trenutak za sva vremena. Ja sam se doslovno valjao po podu od smeha u ternutku kada ulaze među goste u onim trećerazrednim cirkus kostimima.

Ivan

pre 7 godina

Najbolja serija ikada, ovo su sve moji heroji, koliko sam ih gledao puta zbog njih sam lagano naucio engleski. Zbog njih i "Nepristojnih ljudi" (Gari i Toni). Pozdrav

šljiva

pre 7 godina

Delboy je na početku karijere glumeo u seriji Do not adjust your set zajedno sa nekim Pajtonovcima (Ajdl, Džouns i Pejlin), a Triger glumi i u Dnevniku Janga trovača.

Rakel se ne preziva Troter pošto se, čini mi se, nikada nisu venčali.

Belladonna

pre 7 godina

Kad smo vec kod omiljenih, to je tesko izdvojiti, ali urlam kao luda na epizodu kada odlaze na pecanje( zabranjeno u tom periodu), pa im u vikendicu upada ludi psihopata...

Dusan

pre 7 godina

Ne bih trošio reči o genijalnosti ove serije, to je valjda svima jasno. Samo bih dodao da se Triger (Džejms Lojd Pak) pojavljuje u jednoj epizoda Mister Bina. To je ono kad Mister Bin ide u restoran, piše sam sebi čestitku za rođendan i naručuje tartar biftek. Konobar u restoranu je Triger.
(miletrans, 06. januar 2017 10:43)
Poljavljuje se i u epizodi sa docekom kraljice Elizabete.

Neverovatna

pre 7 godina

Serija ,neverovatni glumci ,a a meni licno najaca epizoda kad Bojsi prevari Rodnija i Del boja i upadnu maskirani kao Robin i Betmen na sahranu ,

SouthPride

pre 7 godina

Legendarne Mucke!!
Najdraža mi je The Jolly Boys' Outing izlet kad Rodney uzme balun, sav ponosan vikne Johann Cruyff i pogodi pandura pa u bajbukanu.
Pozdrav svim ljubiteljima Mucki!

Vlada

pre 7 godina

Odlican tekst! Verujem da je svako kome je serija prirasla srcu vec potrazio cinjenice vezane za zivot glumaca ove kultne serije. Veliki pozdrav od ljubitelja Mucki

stifmeister

pre 7 godina

during the war, kakav lik Albert i njegove price, hahahaha kad ga pitaju da li je neko u vasoj prodici bio mornar osim vas, a on odgovara,,,, ne samo ja i onda se zamisli i laze cekaj brat od moje babe je bio oficir za bezbednost na titaniku xD

Arch Enemy

pre 7 godina

Ovo su likovi koje volim kao da su mi članovi porodice,možda zvuči malo uvrnuto ali je tako dok u isto vrijeme nasmijan ponavljam :,, Sljedeće godine u ovo vrijeme ću biti milioner"!

KORN

pre 7 godina

Ovo je jedina vest koju ste objavili,a da nema ni jedan jedini komentar gde MINUS dominira!
Napred Trotersi!
(Joxy, 06. januar 2017 12:33)
E moj Joxy nisi ti cuo za Patricka.

iduće godine,u ovo doba...

pre 7 godina

Meni najdraža serija!Iznova,i iznova je gledam-i nikada ne dosadi!Za smejanje i plakanje,serija za dušu!Svaka cast glumcima,VRH!Vraća me u detinjstvo i bezbriznost!Inace,omiljena epizoda mi je"Iz Rusije s' ljubavlju!"Hvala režiji i glumcima!!!

Jody

pre 7 godina

Nikolas Lindhurst je kasnije igrao u mnogim serijama, ali bio je dobar samo u komedijama. Lik je prosto komicar po rodjenju, sa onom komicnom fizionomijom, tako da se uklapao u komedije kao "Secret agent Piglet", i tome slicno. Medjutim on je pokusavao zdusno da se ostvari i u ozbiljnim policijskim serijama, kao "New Tricks", ali to je po meni bio cist promasaj. Odlicna serija inace, ali on se nije uklapao, dramski likovi su mu nategnuti. Ruku na srce, Dejvid Dzejson (Delboy) je mnogo svestraniji glumac, njegov inspektor Frost je bio takodje bravura, po meni bacio je u zasenak inspektora Barnabija i ostale, samo sto kod nas "Frost" nije bio bas taoliko gledan.

Ненад

pre 7 godina

Тригерова чувена реченица, када прича Мајку које име планирају Родни и Касандра да дају беби: "Ако буде девојчица, зваће се Сигурни, по некој глумици, а ако буде дечак, зваће се Родни... по Дејву." Једина серија која ме до суза сваки пут насмеје.

Bocko

pre 7 godina

A ona epizoda kada Rodni dva puta kupuje iste pokvarene motore,ili kada Rodni-snob vodi Kasandru do kuce gde navodno stanuje i mase likovima koji gledaju kroz prozor-evo me stigao sam.Ili kad u Benidormu uhapse deku-na trenutak mi se ucinilo da je spomenuo 1936 godinu,i meni se ucinilo.Njihove face tada-neprocenjivo.

Sd

pre 7 godina

Draga mi je ova serija, uvej zasmeju, oduseve me u epizidi sa lusterima i kada dolaze Rakelini roditelji a Kasandra i Rodni se kostimiraju

Saeba Ryo

pre 7 godina

Mućke zauvek, moj no1 je postala kada sam pogledao "prvu" epizodu na pinku (ma koliko đubre bio posle i sad). naravno uvek kada vidim da se prikazuje instant se lepim za TV i kez ne napušta lice sve do odjavne špice.

Ненад

pre 7 godina

Дека прича Делу његова искуства са коцкањем: "Ја сам једном играо са означеним шпиловима, изгубио сам право богатство." Дел: "Јеси ли знао да су означени?" Дека: ''О, да, ја сам их означио." Оплак'о сам:-)))

stoper4

pre 7 godina

Danas kad sam čitao ovaj tekst setih se scene kad Rodni gleda kroz prozor na nerede u kraju i kaže: "ovo se baš zaoštrilo, doveli su i konje. A sad je i policija otišla po svoje..."

Kraljevi :D

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Scena iz epizode sa slike. Delboj Bojsiju "Znao sam da varaš" - "Kako si znao" - "To nisu karte koje sam ti podelio"....

"izvozaše nas ko beba dubak"

pre 7 godina

Gledao sam prvo emitovanje "Mućki" kod nas još 80-tih u JRT Programu Plus. Tad sam uveče trčao kući da ne propustim ni minut.

Ma svaka epizoda je fantastična i bolja od mnogih filmova. Teško je reći da li je to najbolja serija ikad (za mene jeste) jer postoji dosta jako dobrih a i ukusi ljudi su različiti, ali je definitivno najbolja serija u žanru komedije ikad napravljena i teško će u budućnosti biti prevaziđena, najviše zbog jedinstvenih likova i dijaloga.

nole

pre 7 godina

Što smo gledali, gledali smooo. Nema dalje jer mnogi su umrli i mnogi su toliko ostareli da nema smisla za dalje snimanje, a i glavni scenarista je već odavno preminuo tako da nema ko da više piše o prošlim vremenima. Mnogo mi je žao što se ovakva serija neće ponoviti više nikada. Neka im je svima velika i večna slava i hvala. Život je ova serija i život jedinstven i neponovljiv nikada se više ponoviti neće...nažalost...

Korvin

pre 7 godina

A ona epizoda kada su otišli na odmor u Ameriku a Del neverovatno liči na glavnog mafijozu....Plakao sam
(jovan, 07. januar 2017 11:03
#####
I bolje je odigrao kuma nego Marlon Brando.

DelRod

pre 7 godina

Rodney: Sram me dovesti cure doma
Del: O znaš neke cure. Jedino za koju znam je ona mala Sangajka sa likovne škole s kojom si pušio marihuanu. A i nju si morao drogirati da bi je povalio
Rodney: Nisam!
Del: Što nisi? Nisi je drogirao ili je nisi povalio?

stefko

pre 7 godina

pre neki dan sam skinuo celu seriju i poceo opet da gledam,u nedostatku boljih...
najjaca epizoda mi je kad igraju poker del i bojsi...i legemdarna scena na kraju kad derek baca novcic koji i sa jedne i sa druge strane ima glavu,a rodni zove pismo :D