Za Svetski dan knjige 40 odsto niža članarina

Narodna biblioteka "Radislav Nikčević" u Jagodini, glavna matična biblioteka za Pomoravski okrugu, povdom Svetskog dana knjige i autorskih prava, 23. aprila, odlučila je da smanji godišnju pojedinačnu članarinu za 40 odsto.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Gospodo bogatasi, ne dozvolite da vam deca 'ne znam' pisu zajedno za 300 dinara godisnje. Jasno je nama da je sramota jedino biti siromasan i jeftin i da bi i vasa deca bila obrazovana da je obrazovanje skupo, ali sirotinja je toliko obrazovana da ni sramota to vise ne moze da pokrije.
    (zivote skote idiote, 24. april 2016 11:24)

    # Link komentara

  2. Danas, u moru svega i svacega, nije lako odabrati knjigu koja nudi kvalitet. Potrebno je znanje i sirina, a ako ste jos mladi pa to nemate u dovoljnoj mjeri, pitajte onog za koga znate da zna, ili bibliotekara u biblioteci, nije sramota. Klonite se knjiga koje su sve drugo, osim Knjige. Najezim se kad cujem da je pisanije neke bivse voditeljke, a sadasnje "knjizevnice", najcitanije. Ali, sta da se radi. Valja nam se snalaziti pa iz tog mora rijeci izvuci one kojima je nesto receno.
     (olja, 23. april 2016 21:35)

    # Link komentara