Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze

Start: 1. jul
Režija: Carlos Saldanha
Režija sinhronizacije: Goran Jeftić
Glasovi: Nikola Đuričko, Srđan Miletic, Voja Brajović, Isidora Minić, Goran Jeftić, Lako Nikolić, Tomas Sarić

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 12.05.2009.

16:58

Default images

Ledeni junaci iz blokbastera “Ledeno doba” i “Ledeno doba 2: Otapanje” se vraćaju u neverovatnoj avanturi za sve generacije.

Skret i dalje pokušava da uhvati oduvek željeni žir (a mozda će pre uspeti da pronađe ljubav svog života), Meni i Eli očekuju rođenje njihovog mini-mamuta, Sid upada u nevolju kada pokušava da napravi svoju porodicu otimajući jaja dinosaurusa, a sabljasti tigar Dijego se preispituje da li je postao previše ’’nežan’’ družeći se sa svojim drugarima.

Na zadatku da spasu bespomočnog Sida, družina uleće u misteriozni podzemni svet gde dolaze u bliski kontakt sa dinosaurusima, neprijateljski nastrojenim biljkama i životinjama i tako upoznaju jednooku lasicu, Baka.

"Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze", najnoviji je nastavak hit serijala "Ledeno doba", koji je do sada zaradio preko 1.2 milijarde dolara širom sveta. Film " Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze" režirao je Karlos Saldana, koji je režirao drugi i bio koreditelj prvog filma u serijala. Film je producirala kuca Blue Sky Studios, zaslužna za naslove kao što su serijal "Ledeno doba" i "Horton’’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: