Čudovišta protiv Vanzemaljaca

Režija: Rob Letterman, Conrad Vernon
Glasovi: Reese Witherspoon, Hugh Laurie, Will Arnett, Seth Rogen, Rainn Wilson, Stephen Colbert, Kiefer Sutherland, Paul Rudd
Start: 26. mart

Kultura

Izvor: B92

Petak, 06.03.2009.

16:13

Default images

Kada na sam dan venčanja Suzan Marfi, devojku iz Kalifornije, slučajno pogodi meteor pun svemirskih slina, ona misteriozno poraste na 15m visine.

Pošto ih je pojava novog čudovišta uzbunila, vojne snage kreću u akciju, hvataju Suzan i odvode je na tajnu podzemnu lokaciju.

Tamo joj daju ime Džinormika i smeštaju je u zatvoren prostor sa grupom drugih čudovišta ološa: briljantnim dr Bubašvabom koji ima glavu insekta, mačo polumajmunom, poluribom Karikom koja nedostaje, želatinoznim i neuništivim BOB-om i gromadom od 106m po imenu Insektosaurus.

Njihovo zatočeništvo se završava kada misteriozni vanzemaljski robot sleti na Zemlju i počne da hara državom. U trenutku očaja, predsednik ubeđuje generala V.T. Mongera da ovu šarenu družinu čudovišta uključi u borbu protiv vanzemaljskih robota, kako bi uspeli da spasu svet od uništenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: