Exit

Vodeći svetski mediji: Istorijsko izdanje Exita, simbol pobede Srbije i njenog revolucionarnog duha

Oči celog sveta bile su uperene u EXIT festival i Srbiju jula 2021. godine! Ovogodišnje izdanje privuklo je pažnju najvećih svetskih medija – od britanskih BBC-a, Guardiana i IQ Mag-a, preko američkih Billboarda, Veriety-ja i Pollstar-a, do poznatih kineskih platformi i medija WeChat, Sina Weibo i Guangming Daily, čiji je tekst na društvenim mrežama podeljen neverovatnih milion puta.

Muzika ponedeljak 26.07. 12:40 Komentara: 5

Roni Size i LTJ Bukem – EXIT reunion stare drum'n'bass škole

Kada govorimo o pionirima britanske, ali i svetske rejv i dramenbejs scene, Roni Size i LTJ Bukem imena su koja se ne mogu izostaviti. Prvi pravi internacionalni hedlajneri EXIT-a vraćaju se 20 godina kasnije u istoj postavi, sa ekskluzivnim višesasatnim setom kojim će se još jednom upisati u Exitovu istoriju.

Muzika utorak 6.07. 09:20 Komentara: 2

Boris Brejcha – Fcking dobra zabava

Da li je ponekad potrebno opsovati da bi opisao nešto? Pa možda i da, ako te to nešto ostavi bez reči i moraš da podlegneš primalnom instiktu. Pogotovo kad je to nešto žurka na kojoj nastupa Boris Brejcha.

Muzika nedelja 4.07. 08:36 Komentara: 21

Dram – novi beogradski pop i "indie-gas"

Mejnstrim pop kao da je u jednom trenutku nestao u Srbiji – sve se svelo na folk-hiphip, folk-pop i deep underground. Jednostavnog, "srednjeg puta" o kojem je pričao Buda nije bilo ni za lek. A onda su se pojavili bendovi koji su počeli da "krče šumu", koja je u Srbiji nikla na najparadoksalnijem i najprometnijem muzičkom mestu.

Muzika petak 2.07. 11:33 -> 11:57 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu