Protiv stresa - eterično ulje od samo dva sastojka uklanja svu negativnu energiju

Brz tempo života sa sobom donosi i mnogo napetosti. Nakon stresnog dana na poslu, fakultetu ili školi odvojite nekoliko minuta za opuštanje. NJabolji prirodni saveznik u borbi sa svakodnevnim stresom jesu eterična ulja.

Zdravlje

Izvor: B92

Nedelja, 20.02.2022.

10:33

Protiv stresa - eterično ulje od samo dva sastojka uklanja svu negativnu energiju
Foto: Profimedia

Ona su neškodljiva, bez dodataka hemije i izuzetno mogu povoljno uticati na relaksaciju napetog nervnog sistema i oslobađanje od negativne energije. Ne morate da napuštate kuću u potrazi za eteričnim uljima, možete ga napraviti i sami! Donosimo vam jednostavan i brz recept za pravljenje eteričnog ulja od jabuke, a sve što vam je potrebno su dva sastojka.

Sastojci:
  • 1 srednja jabuka
  • 1 šolja organskog maslinovog (ili bademovog ulja)


Priprema:
  1. Jabuku srednje veličine operite, ogulite i isecite na tanke kriške ili je izrendajte.
  2. Prelijte jabuke šoljom maslinovog ili bademovog ulja u zavisnosti koje imate. Dodajte nekoliko kapi vode i kuvajte smesu 30 minuta. Procedite jabuke i ceđeno ulje ostavite u staklenoj tegli sa poklopcem na tamnom i hladnom mestu. Eterično ulje će vam trajati 3 do 6 meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: