Nije sve za svako vreme: Ulepšajte svoje raspoloženje filmovima i serijama

Epidemija koronavirusa s većini barem donekle negativno odrazila na život - nekome zdravstveno, nekome kroz manjak radnog elana, nekome kroz raspoloženje... Kako god, pitanje je da li bi na prste jedne ruke stali oni kojima je donela promene na bolje. I sada, kada je prošlo već dosta vremena, neki su pomoć potražili kod psihologa, neko je počeo da vežba, a neko se možda i privikao na situaciju tražeći za sebe veselije sadržaje i izbegavajući ružne vesti.

Izvor: S.Vasić
Pošaljite komentar
 1. Horori su odlični, ali mi nikada nisu bili strašni. SF isto obožavam. Poslednji film koji sam gledala a da me je unervozio i da sam bila napeta je norveški "The Quake" (Skjelvet) iz 2018. Dve trećine filma kilavo, sve se nešto skoro ništa ne dešava, i onda kreće... Da ne spojlujem za one koji nisu gledali...
  Od "lepih" "ženskih" filmova sam uvek za "The Proposal", lepi glumci, lepa priča, lepi predeli.
  Od serija, naaaaravno, Seinfeld :) za smeh i kada gledam dvadeseti put. I nikako mi, i dalje, nije jasno da je to nekome nezanimljivo!
  (Vagica, 11. maj 2021 12:13)

  # Link komentara

 2. Princess Bride je fenomenalan film. Zanimljiv od početka do kraja. Parkovi i rekreacija je jedan od boljih sitkoma, ali relativno nepoznat u Srbiji. Što je baš šteta. Vredi ga pogledati zbog Endija, Ejpril gospodina Svansona.

  Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.
  (Ružica iz Švajcarske, 11. maj 2021 11:07)

  # Link komentara