Aktuelno


Kako si se izborila sa depresijom? Šta radiš kad te guši u grudima ili noćima ne možeš da spavaš? Kako si uspela da odeš iz toksične veze, braka? Kada si potražila stručnu pomoć?

Uskoro na Superženi i u okviru projekta #kakosi, očekuje vas akcija "Budi bolja, budi bolje" koja u fokus stavlja mentalno zdravlje žena.

Sa objavljivanjem ispovesti i priča hrabrih žena startujemo 1. juna, a do tada pogledajte promo spot koji smo uradili za ovaj značajan projekat.

Uskoro na Superženi i u okviru projekta #kakosi, očekuje vas akcija "Budi bolja, budi bolje" koja u fokus stavlja mentalno zdravlje žena.

Na Superženi i u okviru projekta #kakosi, očekuje vas akcija "Budi bolja, budi bolje" koja u fokus stavlja zdravlje žena. A do tada - malo vas izveštavamo o pripremama same akcije.

Učesnici istraživanja su zamoljeni da prođu standardni test raspoloženja, pored kojeg su morali da hodaju dva minuta duž zakrivljene staze noseći devet senzora mobilnosti.

Kako si uspela da prebrodiš krize u vezi, porodici, braku? Ko ti je pomogao da savladaš depresiju? Kako si se izborila sa bolešću?

Dok je napredak u neuronauci i farmakologiji poslednjih decenija obezbedio bezbroj alternativnih strategija, psihoterapija održava svoje mesto kao neprocenjiva prednost u lečenju poremećaja i oboljenja mentalnog zdravlja.

Kako ostati normalan i sačuvati mentalno zdravlje?

strana 1 od 7 idi na stranu