Aktuelno


Afirmacija mentalnog zdravlja je jedan od glavnih ciljeva

Ukoliko sportista napravi neku grešku, to izaziva cunami negativnih medijskih vesti

Sagovornica u prvoj epizodi podkasta #kakosi bila je direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" dr Ivana Stašević Karličić.

Sagovornica u četvrtoj epizodi podkasta #kakosi bila je dr Jovana Todorović, asistent na Institutu za socijalnu medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Sagovornik u trećoj epizodi podkasta #kakosi bio je dr Vladimir Živković iz Kliničkog centra u Nišu, direktor Udruženja Lekarinfo.

Sagovornica u drugoj epizodi podkasta #kakosi bila je portparolka Udruženja "Herc" Ana Mate.

Kako je pandemija uzrokovana koronavirusom uticala na duševno zdravlje stanovništva?

Svakom trećem zaposlenom u Srbiji je bilo ugroženo mentalno zdravlje tokom pandemije, a posledice koronavirusa su najviše ostavile traga na psihi žena i zaposlenih između 35 i 50 godina

Povodom Međunarodnog dana porodice, Klinika za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" je na beogradskom Trgu Republike organizovala pružanje podrške našim sugrađanima kroz razne testove na depresiju, anksioznost i demenciju. Takođe, tim stručnjaka iz ove ustanove je i davao savete svakome ko je imao pitanje iz oblasti mentalnog zdravlja, jer je pandemija u poslednjih godinu dana uticala na sve nas, a pogotovo na adolescente.

strana 1 od 4 idi na stranu