Prvi rezultati na B92 - Specijalna emisija "Izbori 2016"

Prve informacije o ishodu lokalnih, pokrajinskih i parlamentarnih izbora iz minuta u minut, gledaoci televizije B92 saznaće ekskluzivno 24. aprila od 20h u specijalnoj emisiji „Izbori 2016.“

Info

Izvor: B92

Petak, 22.04.2016.

20:29

Prvi rezultati na B92 - Specijalna emisija

Zahvaljući saradnji Antena grupa Srbija i CeSID-a, TV B92 i Prva televizija biće jedini kanali sa nacionalnom frekvencijom koji će u svojim specijalnim emisijama prvi preneti izbornu volju građana, dok će regionalni ekskluzivitet pripasti televiziji Al Jazeera Balkans.
Sve najvažnije informacije i podatke kao i najmoderniji grafički prikaz glasanja i buduće parlamentarne mape Srbije na televiziji B92 predstaviće domaćini emisije „Izbori 2016.“ Ivana Konstantinović i Slavko Beleslin.

Jedna od privilegija ovog posla je gledanje istorije iz prvog reda. Upravo to je ono što nudimo gledaocima - da zajedno i uživo sa redakcijom B92 prate sve događaje u noći koja će odrediti sudbinu Srbije u godinama koje dolaze. Najbrža i najkredibilnija redakcija biće na ključnim političkim pozicijama za praćenje izbora. Naši gosti biće istraživači javnog mnjenja, poznavaoci političkih kretanja i tendencija kao i političari od kojih će zavisiti sudbina Srbije sledeće četiri godine“, zaključuje Slavko Beleslin čije kolege novinari Žana Bulajić, Jelena Kikić, Uroš Piper, Filip Čukanović, Nenad Nešić i Darko Jeftić izveštavati sa punktova u Beogradu, a kolege dopisnici B92 uključivaće se i iz Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, Šapca, Kosovske Mitrovice, Brisela, Moskve…
Informativna redakcija B92 je tim koji vanredne programe radi u bilo koje doba dana ili noći pa su samim tim kolege reporteri spremni i uigrani. Produkcija obavlja posebne pripreme, tako da će studio izgledati drugačije a imaćemo i moderna grafička rešenja koja dosad nisu viđena u našoj zemlji”, otkriva Ivana Konstantinović.
U specijalnoj emisiji B92 „Izbori 2016.“ novinarka Suzana Trninić pozabaviće se i time šta o rezultatima misle predstavnici najrelevantnijih političkih partija koje su učestvovale na izborima, kakva su njihova očekivanja, ali i raspoloženje u najnapetijem delu izborne noći.

U nedelju uveče u studiju verujem da će mi biti najlakše, jer će te večeri moji gosti, predstavnici svih relevantnih izbornih lista, morati uživo u programu B92 da se suoče sa rezultatima glasanja. Ko će biti najuspešniji u skrivanju emocija, videćemo u direktnom prenosu”, zaključuje Suzana Trninić.

Šta je odluka građana 2016, kakve su najave novih koalicija, ko sa kim hoće, ko i zbog čega ne želi da sarađuje posle izbora? Kakvi mogu biti obrisi nove Vlade i sta je politička budućnost Srbije nakon aprilskih izbora - sve na jednom mestu, u specijalnoj emisiji „Izbori 2016.“ iz studija TV B92.

Izbori 2016, nedelja 24. april od 20h na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: