Beogradski bazen angažovao „Lupus“

Agencija „Lupus“ koju je osnovala Aleksandra Ivanović, supruga prvooptuženog za ubistvo premijera Srbije, dobila je juče prvi otkaz za svoje usluge. Raskid ugovora o obezbeđivanju napisao je direktor beogradskog Sportskog centra „25. maj“ Ranko Prošić

Info

Izvor: Tamara Spaiæ

Utorak, 31.05.2005.

11:04

Default images

Agencija „Lupus“ koju je osnovala Aleksandra Ivanović, supruga prvooptuženog za ubistvo premijera Srbije, dobila je juče prvi otkaz za svoje usluge. Raskid ugovora o obezbeđivanju napisao je direktor beogradskog Sportskog centra „25. maj“ Ranko Prošić samo pola sata pošto ga je nazvao „Blic“ sa pitanjem zašto i kako je angažovao baš tu agenciju.

Kako nije uspeo da nagovori novinare da ne pišu o obezbeđenju na „25. maju“, rešio je da, nakon dva meseca „uspešne saradnje“, naprečac raskine ugovor sa njom.

Momak u maslinastozelenom kombinezonu sa prepoznatljivim bedžom na rukavu, na ulazu u Sportski centar „25. maj“ nije juče bio oduševljen pojavom ekipe „Blica“. Do tog trenutka imao je redovan posao obezbeđivanja bazena koji je trajao već dva meseca, a samo par minuta kasnije direktor ga je obavestio da će se on okončati za nedelju dana, 6. juna. I sve to samo zato što je „Blic“ otkrio jednog od klijenata „Lupusa“, firme za koju radi.

„Zbog nastale situacije u javnosti vezane za preduzeće ‘Lupus’, koja bi mogla da proizvede štetne posledice po Centar ‘25. maj’, raskidamo ugovor br. 244 od 31. marta, sa danom 6. 6. 2005“, piše u odluci direktora SC „25. maj“ Ranka Prošića koja je juče poslata „Lupusu“.

- Nismo bili zadovoljni uslugama prethodne agencije koja je obezbeđivala Centar, pa sam angažovao „Lupus“ pre dva meseca, kada sam preuzeo mesto v.d. direktora. Direktor „Lupusa“ mi je prijatelj i angažovao sam ih po preporuci. Oni su bili povoljniji od drugih i ozbiljniji. Kao profesionalci su korektni i izuzetni, a to što se o njima piše po novinama, mi sa tim nemamo ništa - rekao je direktor Prošić za „Blic“ u svojoj prvoj izjavi, a onda posle pola sata nazvao redakciju da nas obavesti da je sporazumno raskinuo ugovor.

Direktor Prošić nije bio raspoložen da komentariše svoju iznenadnu odluku, niti činjenicu da je do sada bio zadovoljan uslugama „Lupusa“. - Jednostavno, raskidamo ugovor - bio je kratak Prošić.

Centar „25. maj“ plaćao je mesečno 118.000, odnosno 122.000 dinara kada mesec ima 31 dan, za danonoćno čuvanje Centra, a bilo je angažovano šest radnika obezbeđenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: