Specijalci tzv. kosovske policije upali u KBC u Severnoj Mitrovici FOTO/VIDEO

U KBC u Severnoj Mitrovici jutros je došlo do nasilnog upada od strane specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije.

Izvor: Kosovo online
Podeli

To je za Kosovo onlajn potvrdio direktor te ustanove dr Zlatan Elek.

Elek kaže da su specijalci Kosovske policije još uvek u bolnici i da vrše pretres, što izaziva uznemirenost kod zaposlenih, ali i kod pacijenata.

"Vrše pretres vešernice i određenih kancelarija na ulazu u bolnicu. Bez ikakvog znanja uprave bolnice i menadžmenta bolnce, dr Dragiša Milović i ja kao direktor, upostavili smo kontak sa njima, rekli su nam da imaju nalog od Suda za pretres.Još se nalaze u bolničkom krugu, veliko je uznemirenje kod pacijenata i zaposlenih", navodi Elek.

Kako prenosi Kosovo onlajn, oklopna vozila specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije nalaze se i u blizini kafića Grej u Severnoj Mitrovici, koji se nalazi na 10 metara od predškolske ustanove "Danica Jaramaz". Roditelji dovode decu koja su prestravljena prizorom, a prisutan je i Euleks. Tzv. Kosovska policija saopštila je na Fejsbuku da sprovodi nalog nadležnog suda za provere na pet lokacija u tri opštine na severu KiM.

"Ove operacije se izvode u vezi sa nedavnim događajima u selu Banjska. Policijsku operaciju vrše relevantne jedinice Kosovske policije, uz prisustvo tužioca na licu mesta. Kosovska policija ovom prilikom obaveštava građane da ne treba da brinu. Kontrolni nalozi se sprovode u koordinaciji sa Euleksom i Kforom", navode iz Kosovske policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 119 idi na stranu