Aligator usmrtio ženu na Floridi, pa ga zatim ubili FOTO

Aligator dužine četiri metra ubijen je nakon što je primećen sa posmrtnim ostacima žene u čeljustima na Floridi, saopštila je policija.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Shutterstock/ Sunny_16
Foto: Shutterstock/ Sunny_16

Svedok je ispričao lokalnim medijima da je u kanalu Largo video aligatora kako u ustima drži donji deo torzoa.

Kancelarija šerifa okruga Pinelas saopštila je da je životinja ubijena i potvrdila da su u vodi pronađeni ostaci 41-godišnje Sabrine Pekam.

Pod kojim okolnostima je umrla žena utvrdiće istraga. Policija je u petak u 13.50 po lokalnom vremenu primila dojavu o telu u vodi. Džamarkus Bulard je rekao da je bio na putu na razgovor za posao kada je video aligatora sa nečim što je na prvi pogled izgledalo kao lutka u ustima.

"Primetio sam da ima telo u ustima, donji deo tela. Kada sam ga video, otrčao sam pravo ka vatrogascima", priseća se on u intervjuu lokalnoj televiziji Foks 13. Nesrećna žena je živela u kampu za beskućnike u blizini šumovitog područja, istakla je njena porodica.

"Veruje se da je možda hodala do ili od svog kampa u blizini potoka u mraku i da ju je iz vode napao aligator. Niko ne zaslužuje da umre ovako", napisala je Breauna Doris, koja se identifikovala kao ćerka od žrtve. Vlasti su saopštile da je aligator ubijen i uklonjen sa plovnog puta pre nego što je policijski ronilački tim pronašao ostatke žene.

Obližnji stanovnici rekli su da su već videli male aligatore na tom području, ali ne veličine životinje pronađene u ovom slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 683 idi na stranu