"Pošta Srbije": Tokom noći albanski teroristi upali u naš objekat u Banjskoj

JP "Pošte Srbije" saopštilo da su "albanski teroristi upali u prostorije tog preduzeća u Banjskoj i pričinili znatnu materijalnu štetu.

Izvor: Kosovo online
Podeli
Foto: Bascar/Shutterstock
Foto: Bascar/Shutterstock

"U toku noći, 24. na 25. septembar 2023. godine, došlo je do upada albanskih terorista u objekat pošte u Banjskoj, a tom prilikom je pričinjena velika materijalna šteta, oštećena je imovina i ukradena oprema", saopštilo je JP "Pošta Srbije".

"Albanski teroristi ovim vandalskim činom, ne samo da su doveli do toga da će privremeno biti obustavljeno pružanje poštanskih usluga Banjskoj, nego su – inspirisani neodgovornom i opasnom politikom Aljbina Kurtija svesno i namerno nastavili sa zastrašivanjem i uništavanjem svega što je srpsko na Kosovu i Metohiji - kao i otežavanjem nesmetanog kretanja, rada i svakodnevnog života svih onih koji se protive nerazumnoj politici privremenih organa vlasti u Prištini", navodi se u saopštenju.

S obzirom da JP "Pošta Srbije" trenutno nije u mogućnosti, zbog blokade od strane naoružanih lica dugim cevima, da tačno utvrdi razmere pričinjene štete, javnost će biti naknadno obaveštena o tome kada će poslovnica pošte u Banjskoj otpočeti sa radom, zaključuje JP "Pošte Srbije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 119 idi na stranu