Horor u Hrvatskoj: Silovao devojčicu od njene šeste do jedanaeste godine

Zadarska policija danas je uhapsila muškarca sa područja tog grada zbog teškog slučaja pedofilije koji se navodno događao tokom više godina.

Izvor: Telegraf
Podeli
Deposit/zeferli@gmail.com
Deposit/zeferli@gmail.com

Slučaj je posebno osetljiv zbog maloletne žrtve, devojčice koja je bila seksualno zlostavljana od svoje šeste do jedanaeste godine života, javlja "Zadarski list".

Radi se o muškarcu starije životne dobi i devojčici sa šireg zadarskog područja koji nisu u srodstvu. Oni su, prema informacijama s kojima raspolaže "Zadarski list", živeli u istoj kući u vlasništvu muškarca, gde je porodica devojčice živela kao podstanari.

Devojčica je dugo ćutla o zlostavljanju, a požalila se školskom psihologu koji je alarmirao ceo sistem. Roditelji nisu posebno obraćali pažnju na muškarca zbog njegovih godina, a s njim su čak devojčicu puštali u šetnju.

Muškarac je danas priveden pritvorskom nadzorniku, nakon čega će biti ispitan u državnom tužilaštvu. Zbog maloletne žrtve i osetljivosti slučaja, policija ne sme da izlazi u javnost s informacijama o ovom događaju, a kako je ispričala portparolka PU zadarske Ivana Grbin, na taj način se pokušava izbeći daljnja viktimizacija žrtve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 85 idi na stranu