Nova S "saznala" za tajni sastanak u RIK: Prisustvovao i čovek koji je preminuo 2021. godine

Portal Nova S plasirao je lažnu vest o tajnom sastanku koji je navodno održan u Republičkoj izbornoj komisiji, a povodom vanrednih parlamentarnih izbora.

Izvor: B92

Subota, 10.06.2023.

10:02

Nova S
EPA/MARKO DJOKOVIC

Sumnju na verodostojnost cele vesti baca to što je taj portal među onima koji su bili na sastanku naveo i osobu koja je preminula 2021. godine.

"Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević održao je juče sastanak sa sekretarom Srđanom Smiljanićem i zamenikom sekretara Brankom Marinkovićem, na kojem se dogovaralo o što bržoj pripremi terena za izbore u septembru", saznanje ne Nove.

"Na sastanku koji je održan juče, kako piše ovaj Šolakov portal bio je i Branko Marinković zamenik sekretara, koji je premino 2021. godine. Dakle, pored toga što su izneli neistinitu informaciju da je sastanak održan, oni su napisali da je mrtav čovek bio na tom sastanku", pišu Novosti.
Printscreen
Ovim povodom oglasio se na Tviteru narodni poslanik Milenko Jovanov.

"Saznaje, Šolakov centar za agitaciju i propagandu @novarsonline, da je održan sastanak sa Brankom Marinkovićem, koji je preminuo decembra 2021. godine. Lešinari, neljudi i amoralni talog. Jesu i biće", napisao je Jovanov na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: