Pao krijumčareći sredstva za potenciju

Carinici su na graničnom prelazu Gradina otkrili krijumčarenu garderobu i sredstva za potenciju u fabričkim šupljinama oko motora i u toaletu jednog autobusa.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 08.06.2023.

14:36

Pao krijumčareći sredstva za potenciju
Deposit/ToskanaInc

Prekršaj je otkriven 7. juna kada je na red za kontrolu, na ulazu u zemlju, pristigao autobus domaćih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Sofija-Aleksinac-Beograd, saopšteno je iz Uprave carine.

Nakon što su putnici izneli svoje kofere i torbe, usledio je detaljan pregled autobusa i tada je najpre u prostoru oko motora pronađeno nekoliko sakrivenih torbi punih nove, neprijavljene garderobe.

Potom je još nekoliko kofera i torbi slične sadržine pronađeno i u unutrašnjosti autobuskog toaleta. Kao vlasnik svega pronađenog - oko 3.500 kesica gela za potenciju ''kamagra'' i oko 700 muških i ženskih majica, košulja i bluza prijavio se vozač autobusa.

Krijumčarenu robu, čija je vrednost procenjena je na preko 750.000 dinara, su zajedno sa vozačem preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: