Vučević: Upućujem iskrenu podršku koaliciji "Za budućnost Crne Gore"

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević uputio je podršku Mandiću i Kneževiću na izborima u Crnoj Gori.

Izvor: B92
Podeli
 FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE / DARIMIR BANDA/ nr
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE / DARIMIR BANDA/ nr

Njegovo saopštenje vam prenosimo u celini.

"Upućujem iskrenu podršku koaliciji „Za budućnost Crne Gore“ i našim prijateljima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija su stranke srpskog naroda i sa Srpskom naprednom strankom dele isto mišljenje u pogledu interesa Srba ma gde oni živeli i zato želim da istraju u ostvarenju punih prava.

Posebno treba istaći da ovaj politički savez ima veoma jasne stavove oko boljih odnosa Crne Gore sa Srbijom, ali i sa celim regionom, kao i oko statusa Kosova i Metohije, čime poštuju teritorijalni integritet Republike Srbije. Sasvim se saosećaju sa svojim sunarodnicima van Crne Gore i to je za svako poštovanje.

Verujem da će ZBCG osvojiti veoma dobar rezultat i omogućiti Srbima da kroz izvršnu vlast, konačno, pomognu Crnoj Gori na stazi privrednog i društvenog razvoja. Duboko sam ubeđen da će to Crnoj Gori doneti političku stabilnost, a građanima te zemlje bolji i kvalitetniji život", poručio je predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu