Vučević: Upućujem iskrenu podršku koaliciji "Za budućnost Crne Gore"

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević uputio je podršku Mandiću i Kneževiću na izborima u Crnoj Gori.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.06.2023.

19:04

Vučević: Upućujem iskrenu podršku koaliciji
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE / DARIMIR BANDA/ nr

Njegovo saopštenje vam prenosimo u celini.

"Upućujem iskrenu podršku koaliciji „Za budućnost Crne Gore“ i našim prijateljima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija su stranke srpskog naroda i sa Srpskom naprednom strankom dele isto mišljenje u pogledu interesa Srba ma gde oni živeli i zato želim da istraju u ostvarenju punih prava.

Posebno treba istaći da ovaj politički savez ima veoma jasne stavove oko boljih odnosa Crne Gore sa Srbijom, ali i sa celim regionom, kao i oko statusa Kosova i Metohije, čime poštuju teritorijalni integritet Republike Srbije. Sasvim se saosećaju sa svojim sunarodnicima van Crne Gore i to je za svako poštovanje.

Verujem da će ZBCG osvojiti veoma dobar rezultat i omogućiti Srbima da kroz izvršnu vlast, konačno, pomognu Crnoj Gori na stazi privrednog i društvenog razvoja. Duboko sam ubeđen da će to Crnoj Gori doneti političku stabilnost, a građanima te zemlje bolji i kvalitetniji život", poručio je predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: