Danas zvanični deo posete indijske predsednice; Sastanak s Vučićem pa forum

Predsednica Republike Indije Droupadi Murmu boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji do 9. juna, a danas će se sastati sa predsednikom Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.06.2023.

06:00

Danas zvanični deo posete indijske predsednice; Sastanak s Vučićem pa forum
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ

Srbija je druga zemlja koju posećuje otkako je stupila na dužnost u julu prošle godine.

Program posete predviđa ceremoniju svečanog dočeka ispred Palate Srbija (10.30), sastanak u užem formatu predsednika Aleksandra Vučića i predsednice Republike Indije Droupadi Murmu (10.45), kao i plenarne razgovore delegacija Republike Srbije i Indije predvođene predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednicom Republike Indije Droupadi Murmu (11.05).

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima Predsednika Republike, nakon izjava za medije Vučića i Droupadi Murmu, sledi srpsko-indijski poslovni forum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: