Nađeno telo jednog od dvojice dečaka nestalih u Apatinu

Telo dečaka Antonia (9) iz Apatina pronašli su ribari danas, 45 kilometara od mesta gde je 29. maja ušao u Dunav i nestao, javljaju mediji.

Izvor: Blic

Sreda, 07.06.2023.

12:25

Nađeno telo jednog od dvojice dečaka nestalih u Apatinu

Osim njega tada je nestao i Patrik B. (10) za kojim potraga i dalje traje.

Kako se saznaje, ribari su pronašli telo mališana 45 kilometara nizvodno od mesta na kom su Antonie i Patrik ušli u Dunav, piše Informer.

Podsetimo, dečaci su prošlog ponedeljka bili u školi, u prepodnevnoj smeni. Patrik je došao kući iz škole oko 14.30, ostavio je knjige, pa je sa Antoniom otišao da se vozi biciklom, ali od tada im se gubi svaki trag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: