Premijerka oštro odgovorila Mariniki Tepić: "Razumem da ste lagali i da i dalje lažete"

Premijerka Srbije Ana Brnabić oštro je reagovala na, kako je rekla, nove laži narodne poslanice Marinike Tepić.

Izvor: B92

Sreda, 07.06.2023.

10:39

Premijerka oštro odgovorila Mariniki Tepić:
Foto: Profimedia

"Razumem da ste lagali i da i dalje lažete. Laž broj 1: donosimo ovaj zakon kako bi prodali nacionalne parkove. Odgovor: Nije moguće prodati nac.parkove jer Zakon o javnoj svojini jasno kaže da prirodna bogatstva i dobra u opštoj upotrebi mogu biti isključivo u javnoj svojini", napisala je Brnabić.

"Laž broj 2 - donosimo ovaj zakon kako bi omogućili prodaju JP. Odgovor: Da je neko hteo da privatizuje JP, mogao je to da uradi i do sada - Zakonom o privatizaciji propisano da predmet privatizacije mogu biti i JP. Ili ne znate zakone ili namerno govorite neistinu", dodala je i nastavila:

"Ipak, obzirom da su ove neistine uznemirile javnost, kao odgovorna vlast koja nema šta da krije, a na inicijativu predsednika Srbije koji je tražio da dodatno komuniciramo sa građanima, povućićemo predlog zakona na još 1 krug konsultacija. Ovaj zakon je odličan i potreban", zaključila je premijerka. Brnabić je, inače, reagovala na sledeću izjavu Marinike Tepić:

"G-đo Branbić, u nedelju smo u Utisku u ime građana tražili da povučete zakon za nameštanje Kopaonika i nac.parkova i preduzeća kriminalcima. U ponedeljak ste me ovako vređali. U utorak ujutru ste branili zakon na TV Hepi i opet vređali. U utorak uveče ste povukli zakon. Razumete?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: