Haos u Vrnjačkoj Banji: Ogromna bujica paralisala puteve, voda nosi sve pred sobom VIDEO

Stravični snimci bujica i poplavljenih puteva, prouzrokovanih obilnim padavinama u Vrnjačkoj Banji, pojavili su se na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Utorak, 06.06.2023.

18:33

Haos u Vrnjačkoj Banji: Ogromna bujica paralisala puteve, voda nosi sve pred sobom VIDEO
TANJUG/ FOTO HINA/ZVONKO KUCELIN/ nr

Kako se može videti na snimcima, bujica prouzrokovana obilnim kišama je toliko jaka da se voda izlila iz korita i prešla čak i na most i put, te vozila jedva uspevaju da se kreću.

Naime, obilne padavine izazvale su opšti haos u više srpskih gradova, a Vrnjačka Banja je, sudeći po prizorima koji su zabeleženi, nesumnjivo najgore prošla. Ljudi na društvenim mrežama navode da ne pamte ovakvo stanje u ovim krajevima prouzrokovano kišom. Automobili gotovo da stoje u mestu u nemogućnosti da se kreću poplavljenim ulicama.

Bujične poplave koje su pored Kojsjerića i Vrnjačke Banje zadesile i opštinu Lučane uništitle su oko 40 kilometara puteva širom Dragačeva, a pritom oštećeno je i više mostova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: