Britanska ambasadorka u oproštajnoj poseti kod Vučića

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Ujedinjenog Kraljevstva u Srbiji Šan Makleod.

Izvor: Tanjug
Podeli
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Vučić se britanskoj ambasadorki zahvalio što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa dve zemlje.

Vučić je, kako je napisao na Instagramu, posebno istakao zajednički rad na projektu Moravski koridor, prvi auto-put u Evropi koji je finansirala britanska agencija UK Export Finance i koji, kako je naveo, ostaje važan simbol partnerstva i saradnje izmedju dve zemlje.

Vučić je ambasadorki poželeo mnogo uspeha u budućem radu, zahvalivši joj na tome što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva.

"Zahvalio sam ambasadorki Makleod na angažovanju tokom mandata, a posebno na tome što smo zajedno pratili ostvarivanje jedne velike vizije i veličanstvenog projekta kakav je Moravski koridor, prvi auto-put u Evropi koji je finansirala britanska agencija UK Export Finance i koji ostaje važan simbol partnerstva i saradnje izmedju naše dve zemlje.

Poželeo sam ambasadorki mnogo uspeha u budućem radu, zahvalivši joj još jednom na tome što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva", napisao je Vučić na Instagramu.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu