Krvna osveta u regionu: Čekao je, posmatrao...

U Velikoj Kladuši, u Federaciji BiH, ubijen je Asmir Halilagić iz tog mesta, poznatiji kao Acko Pemin, javio je lokalani portal GP Maljevac.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.06.2023.

11:21

Krvna osveta u regionu: Čekao je, posmatrao...
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Prema tom portalu, navodno se radi se o krvnoj osveti.

Halilagić je 7. januara 2021. ubio Hasana Grahovića, a pre nekoliko dana mu je zbog dobrog vladanja dozvoljen izlazak iz zatvora.

Njega je, navodi taj portal, ubio brat Hasana Grahovića, koji se potom bez opiranja predao u Policijsku upravu Velika Kladuša.

U Halilagića je ispalio osam metaka.

Pre dve godine, "Avaz" je pisao o slučaju ubistva Hasana Grahovića.

"Muškarac starosti 35 godina pucao je u 28-godišnjaka i tom prilikom mu naneo smrtonosne povrede. On je uhapšen i biće predat Tužilaštvu USK. Oba muškarca su iz Velike Kladuše", rečeno je tada za portal "Avaza" iz MUP-a.

Od tada, Izet zvani Izo Grahović, brat brutalno ubijenog Hasana, spremao se na krvnu osvetu. Spremao se da osveti brata Hasana za kojeg je narod u Velikoj Kladuši , navode mediji, imao samo reči hvale.

I dočekao je 4. jun 2023. godine.

Oko 22 sata u ulici Mahmuta Zulića u bilizini školskog centra u Velikoj Kladuši, naišao je Asmir. Izet je po toj spoznaji odmah otvorio pucnjavu.

Bez mnogo razmišljanja, od ranije pripreman na ovaj krvavi pohod, Izet je ispalio više hitaca na Asmira. Nakon što je završio, otišao je do policijske stanice u Velikoj Kladuši i predao se, navodi "Avaz".

Doneo je i pištolj iz kojeg je pucao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: