Najavljeno za Srbiju: Stiže haos...

U Srbiji danas promenljivo oblačno, pre podne uglavnom suvo, tek ponegde kiša, a posle podne i uveče nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 05.06.2023.

07:00

Najavljeno za Srbiju: Stiže haos...
EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Lokalno se očekuju obilniji pljuskovi, ponegde uz pojavu sugradice i grada.

Vetar slab i umeren jugoistočni, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura od 11 do 17, najviša dnevna od 23 do 27 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu promenljivo oblačno, kasnije posle podne i uveče s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren jugoistočni. Najniža temperatura oko 13 do 17, najviša dnevna oko 26 stepeni.

U Srbiji će se, u narednih sedam dana, zadržati promenljivo i nestabilno vreme, povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom, koji će ponegde biti i obilniji, uz pojavu sugradice i grada.

U košavskom području duvaće umeren, na jugu Banata povremeno jak jugoistočni vetar. Najviša dnevna temperatura u većini mesta od 23 do 27 stepeni.

RHMZ je izdao i upozorenje za naredni period.

"U toku ove sedmice promenljivo i nestabilno sa lokalnom pojavom intenzivnih pljuskova sa grmljavinom (više od 20 mm za kratko vreme) uz pojavu sugradice i grada", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: