Nezgodna pitanja u "Utisku": Rekli ste nema razgovora? Kako mislite? Građanskim ratom? VIDEO

Gledateljka “Utiska nedelje”, koja se javila u emisiju, tokom dela u kom se javljaju gledaoci, postavila je nekoliko nezgodnih pitanja predstavnicima opozicije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.06.2023.

08:03

Nezgodna pitanja u
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AÆIMOVIÆ

Ona se predstavila kao Danijela, koja, kako kaže, ide na proteste, a predstavnike opozicije, inače goste emisije “Utiska nedelje”, pitala je nekoliko stvari.

Prvo pitanje bilo je postavljeno Mariniki Tepić, koju je gledateljka upitala: “Ko plaća proteste opozicije u Beograd? Mislim da je potrebno da to ljudi znaju.”

Zatim je rekla i da ima “malu zamerku” za Tepić. “Onaj nasmejani selfi pored sina Stanike Gligorijević, to je bilo baš bezveze”, rekla je u programu uživo ta gledateljka.

Pitanje za Milicu Kralj je zatim glasilo: “Ona kaže da ne priča istim jezikom sa narodom, znate, treba pričati sa narodom koji glasa ovu vlast. Šta to znači, pa svi smo jedan narod.”

Potom je postavila pitanje i trećem gostu: “Rekli ste da nema razgovora sa vlastima. Pa ovu vlast je neko birao, kako mislite da ih prisilite da ispune zahteve, građanskim ratom?”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: