Nezgodna pitanja u "Utisku": Rekli ste nema razgovora? Kako mislite? Građanskim ratom? VIDEO

Beograd -- Gledateljka “Utiska nedelje”, koja se javila u emisiju, tokom dela u kom se javljaju gledaoci, postavila je nekoliko nezgodnih pitanja predstavnicima opozicije.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Ona se predstavila kao Danijela, koja, kako kaže, ide na proteste, a predstavnike opozicije, inače goste emisije “Utiska nedelje”, pitala je nekoliko stvari.

Prvo pitanje bilo je postavljeno Mariniki Tepić, koju je gledateljka upitala: “Ko plaća proteste opozicije u Beograd? Mislim da je potrebno da to ljudi znaju.”

Zatim je rekla i da ima “malu zamerku” za Tepić. “Onaj nasmejani selfi pored sina Stanike Gligorijević, to je bilo baš bezveze”, rekla je u programu uživo ta gledateljka.

Pitanje za Milicu Kralj je zatim glasilo: “Ona kaže da ne priča istim jezikom sa narodom, znate, treba pričati sa narodom koji glasa ovu vlast. Šta to znači, pa svi smo jedan narod.”

Potom je postavila pitanje i trećem gostu: “Rekli ste da nema razgovora sa vlastima. Pa ovu vlast je neko birao, kako mislite da ih prisilite da ispune zahteve, građanskim ratom?”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu