Određen pritvor muškarcu koji je pretukao šestomesečnu bebu: Osumnjičen da je silovao suprugu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan V. M. (26), osumnjičen za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog šestomesečnog sina.

Izvor: Blic

Nedelja, 04.06.2023.

17:50

Određen pritvor muškarcu koji je pretukao šestomesečnu bebu: Osumnjičen da je silovao suprugu
ia_64/depositphotos/ilustracija

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela - silovanje i nasilje u porodici. Njemu je, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Naredba o sprovođenju istrage protiv V. M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove. Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva.

Takođe se sumnja da je V. M. u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: