Ćerka preminulog radnika iz Vršca odgovorila Ivanoviću: "Sram te bilo"

Sanja Radomir, ćerka preminulog Predraga Maksimovića, kojeg je krajem prošlog meseca kolega pregazio viljuškarom u Vršcu, revolitana je šalom Ivana Ivanovića.

Izvor: Blic

Subota, 03.06.2023.

15:35

Ćerka preminulog radnika iz Vršca odgovorila Ivanoviću:
Screenshot/Prva TV

"Radnik ubio kolegu viljuškarom. E, dok se Švaba, Englez i Amerikanac ubijaju rukama, mi lepo viljuškarom - boc! Pa ti vidi. Gospoda ljudi", glasio je od reči do reči komentar voditelja, nakon čega je publika prasnula u smeh i aplaudirala, piše "Blic".

"Seljačina Ivan Ivanović se sprda sa nesrećnim slučajem. Uopšte nije smešno, pikinezeru, ali dobio si aplauz. Bravo", napisala je Sanja i potpisala se kao "ćerka nastradalog"

"Nekom smeh, nekom aplauz, a nekom suze".

Nakon ove izjave su njeni prijatelji oštro osudili Ivanovićevu izjavu, piše "Blic".

Kako navodi ovaj medij, mnogi porodični prijatelji savetovali su Sanju da tuži voditelja zbog svega što je rekao u emisiji.

"I hoću. Preterano je i neukusno vrlo", poručila je ćerka nastradalog radnika, očigledno spremna da pravdu potraži na sudu.

Prema pisanju "Blica", Ivanović nije imao komentar.

"Veoma nas je povredilo, moj otac nije bio poznata ličnost, a i da jeste, to nije način da se sa tim šali", rekla je za "Blic" ćerka preminulog radnika.

Podsetimo, Predrag Maksimović je poginuo u 51. godini kada ga je u krugu fabrike u Vršcu viljuškarom pregazio kolega M. Z. dok su čistili prostor oko fabrike. Predrag se sam ponudio da pomogne kolegi i pridrži mu kartone da se ne bi razleteli, jer je duvao jak vetar. Tada ga je iznenada zakačio krampon od točka viljuškara, oborio ga i pregazio. Maksimović je nakon nesreće bio živ, ali je preminuo na putu za Urgentni centar u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: