"U ovoj zemlji odlučuju građani Srbije, a ne sluge Viole fon Kramon"

Našle se dve sluge Viole fon Kramon da u istom tekstu, jedan kaže kako Vučić mora sve sam da završi, a drugi kaže kako Vučić pripisuje sebi zasluge za sve.

Izvor: B92

Subota, 03.06.2023.

14:05

Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ bg

Ovo je u svojoj izjavi rekla Milica Nikolić, članica Predsedništva SNS.

Kako je dodala, radi se o dve apsolutno kontradiktorne rečenice, a ujedno velike laži od ljudi kojima bi aparat za merenje alkoholisanosti u svakom trenutku mogao da izmeri priličnu vrednost. I to bi bila jedina "vrednost" koju ovakvi propaliteti mogu da dosegnu.

"Pljuvali su po Srbiji evroparlamentarcima, i propali graditelj MHE zvani Ćuta, a i ovi drugi čije delovanje protiv interesa svoje zemlje dobro plaća Haki Abazi, i još se, bruke, time hvale.

Pljuvali i ponizno molili da ih oni dovedu na vlast, obećavajući pritom da će raditi sve kako im se kaže. I rekli da im je Srbija najgora zemlja, sve je toliko loše, i gle čuda, neće narod da ih glasa. Pa ako može, mimo narodne volje, da ih oni dovedu na vlast.

A to koliko ih Srbija i naš narod zanima, jasno je bilo kada su glumeći nekakve ekologe pod upravom Viole fon Kramon, rekli da sve termoelektrane treba zatvoriti, a rudare poslati na ulicu.

A danas, dok šetaju ulicama zloupotrebljavajući tragedije koje su se desile, sami kažu da to rade jer je "postalo in biti na protestima".

I toliko o onima koji bi o nečemu da odlučuju u ovoj zemlji.

A u ovoj zemlji odlučuju građani Srbije, koji najveću moguću podršku pružaju predsedniku Vučiću. Čoveku čija je mudra, racionalna i odgovorna politika Srbiju spasila i preporodila. I koja je svaki put sačuvala naš brod, kada god je naišlo nevreme. Zato što se, za razliku od svih njih, Vučić nikada nije dodvoravao nikakvim strancima, sa koje god strane dolazili, već je uvek sa svojim narodom delio šta god se dešavalo.

A ovi ponizni šegrti stranaca će zauvek ostati njihove sluge koje nikada neće shvatiti da se podrška traži od naroda, u svojoj zemlji, na izborima", poručila je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: