Stiglo nevreme, kiša u Beogradu, u Vrčinu jak grad, ulice Zvezdare potopljene FOTO/VIDEO

U Srbiji se danas očekuju pljuskovi i grmljavina, koji će lokalno biti praćeni obilnim gradom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Petak, 02.06.2023.

11:29

Stiglo nevreme, kiša u Beogradu, u Vrčinu jak grad, ulice Zvezdare potopljene FOTO/VIDEO

Jaka kiša počela je da pada u Beogradu, a tokom dana se u zoni najintenzivnijih pljuskova može očekivati od 20 do 40 mm padavina za kratko vreme, lokalno i više.

U narednom satu padavine će lokalno biti veoma intenzivne uz pojavu grada u oblasti Homoljskih planina, a u Beogradu će biti kiše i pljuskova sa grmljavinom u centralnim i istočnim delovima grada, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U Vrčinu je zabeležen nezapamćen grad, kako se vidi na fotografiji koju je objavila IG stranica Moj Beograd Rezerva.

U Sremčici, Kumodražu, Miljakovcu, kao i na Zvezdari snimljen je pravi potop. Na severu Srbije sutra će doći do stabilizacije vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: