Đurić: Ponoš je jedan od simbola najcrnje prošlosti naše zemlje

Zdravko Ponošo beži od izbora kao đavo od krsta, navela je Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Izvor: B92

Petak, 02.06.2023.

11:19

Đurić: Ponoš je jedan od simbola najcrnje prošlosti naše zemlje
EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Osim što će zauvek ostati upamćen kao NATO potrčko Zdravko Ponoš može da se pohvali i time što je sam sebi dovoljan da bi ispao budala - uvek i svuda! Da se čovek prosto zapita, dok sluša ovog poniznog šegrta otuđenih centara moći, da li može da veruje sopstvenim ušima! Pljunuo je na sopstvenu uniformu, na svakog kolegu koji ga se danas stidi, na svaki orden; dezertirao iz rodnog Knina i svoj narod ostavio na milost i nemilost krvolocima; uništio je našu vojsku - kadrovski i tehnički; ovaj lažov je govorio kako će Vučić odmah posle izbora 3. aprila uvesti sankcije Ruskoj Federaciji, a onda licemerno on zahtevao iste - ni danas ne gubi vreme u svojoj želji da se ponovo dočepa pozicije sa koje bi pustošio i uništavao. Nego, ovih dana čak i zvuči i izgleda kao da je jeo bunike: krajnje konfuzno i nebulozno. Tako to izgleda kad skupe strane službe kupuju jeftine ljude! Podlost koju je izgovorio - da se školska godina završava ranije da bi se ljudi razišli sa ulice je previše čak i od ovog mega licemera! Ovim je samo potvrdio da nema ni trunke ljudskosti i saosećanja sa teškom tragedijom koja se dogodila i da na krajnje odvratan način zloupotrebljava emocije ljudi! Brutalna laž je da proteste nisu organizovale politike partije! Protesti su isključivo politički - to čak kaže i voljena mu N1 televizija. I nema kraja lažima i budalaštinama koje je izrekao. O istim se može pisati i pričati satima. Jedno je sigurno - on, ali i svi ostali koji sebe nazivaju opozicijom beže od izbora kao đavo od krsta, insistirajući na prelaznoj vladi. Međutim - od tog posla nema ništa! Danas u Srbiji građani donose odluke, i biće onako kako oni žele: nigde drugde nego na izborima gde se vidi istinska volja građana. Međutim, on je već imao priliku da vidi volju naroda pa je izgubio sa razlikom od 1,5 miliona glasova od Aleksandra Vučića. Za građane Srbije Ponoš je jedan od simbola najcrnje prošlosti naše zemlje i rešeni su - da se ne vraćaju u kandže najgorima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: