Putin siguran: "Nema drugog puta"

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je danas da ne sumnja da će Rusija pobediti u Ukrajini i postati garant mira i bezbednosti za sve narode.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 01.06.2023.

16:45

Putin siguran:
Foto: Tanjug/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Putin je to rekao u razgovoru s predstavnikom jedne višečlane porodice, koji je takođe izrazio sigurnost u pobedu Rusije tokom sastanka s predsednikom na Međunarodni dan deteta, preneo je TASS.

"Znam da će pobeda uvek biti naša i mislim da će naša zemlja na kraju biti garant mira i bezbednosti za sve narode, za sve zemlje sveta, za sve ljude i za sve zemlje", rekao je Putin.

Otac te velike porodice, odlikovan Ordenom očinske slave, naglasio je da je "pobeda nedvosmislena, jer nema drugog puta".

"Biće baš tako kao što ste rekli i to apsolutno nema sumnje", složio se Putin.

Šef države je istakao da Rusija "tokom specijalne vojne operacije brani svoju zemlju, ljude i vrednosti", pa će sigurno izaći kao pobednik. Putin je naveo da je pomenuti otac i vojnik, koji je imao priliku da napusti zonu specijalne vojne operacije, ali je odlučio da ostane i da, nakon ukazane pomoći, želi da se vrati u borbu.

Saznavši da je čovek zaista spreman da nastavi da služi kada bude zdrav, Putin je rekao da izgleda kao da je čovek već uradio šta je mogao.

"Grigorije Aleksandroviču, proverio sam, imate dobro obrazovanje i oblast specijalizacije, a ako želite da ostanete u sistemu Ministarstva odbrane, to je lako ostvarivo", rekao je ruski lider.

On je napomenuo da čovek ima veliku porodicu i da nema potrebe da se vraća direktno u zonu specijalne vojne operacije.

"Dozvolite mi da dam instrukcije ministru o tome, pa ćemo lako ispuniti svaki vaš zahtev. Samo želim da vam se zahvalim za sve što radite, ne samo za svoju porodicu, već za celu zemlju", poručio je Putin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: