Prigožine, ko je sada "sto*a smrdljiva"? VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom su, kako se tvrdi, deca osnivača grupe Vagner Jevgenija Prigožina.

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Tanjug/Prigozhin Press Service via AP
Tanjug/Prigozhin Press Service via AP

Ono što je privuklo pažnju javnosti je to što Prigožinova deca, Pavel i Veronika, pevaju pesmu u kojoj sebe nazivaju elitom i oligarsima, dok drugi mole za novčiće i ribaju podove.

Snimak je objavljen na ruskim Telegram kanalima, a objašnjenje ko je na snimku dao je savetnik u ukrajinskom MUP-u Anton Geraščenko.

Da je video autentičan potvrdio je i sam Prigožin. On pak tvrdi da je snimljen u leto 2022, kada je reat u Ukrajini već uveliko bio u toku.

“Prigožin tvrdi da je video i fotografije ukralo posebno sajber odelenje ruskog ministarstva odbrane", napisao je Geraščenko.

Ono što taj video- snimak čini još zanimljivijim je činjenica da je Prigožin samo ovog meseca dva puta u svojim objavama i intervjuima žestoko napao ruske zvaničnike zbog njihove dece koja se smatraju elitom i ne rade ništa, dok obični Rusi ginu u ratu u Ukrajini.

U jednom intervjuu je rekao da se Rusiji zbog toga sprema revolucija, dok god majke običnih rusa budu svoju decu dočekivale u mrtvačkim sanducima, a u drugoj objavi je ruske zvaničnike nazvao, zbog iste stvari, “sto*om smrdljivom”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 600 idi na stranu