"Čak su i životinje bolje zaštićene..."

Dr Milan Ivanović, načelnik odeljenja za plućne bolesti KBC "Kosovska Mitrovica" izjavio da su čak i "životinje bolje zaštićene" od Srba na KiM.

Izvor: Kurir

Sreda, 31.05.2023.

10:01

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Prema njegovim rečima, današnji skup je masovniji nego prethodni skup u Zvečanu.

“Rešenost i odlučnost srpskog naroda je da se izbbori za svoj ostanaka i opstanak, kao što smo i uspeli u prethodnih 24 godine, ove plastične okupacije. To su naši vitalni interesi, ali to su zahtevi koji su razumni i normalni. Ne znamo šta policija radi u opštini i zašto policija ne dozvoljava ljudima koji su tu zaposleni da odu na svoja radna mesta”, kaže Ivanović za TV Kurir i dodaje:

“Prvo je kosovska policija sprečila Srbe da odu na svoje pozicije suzavcem i demonstracijom sile, a onda su NATO vojnici pokušali da pregaze Srbe i napravili još jednu provokaciju. Treba osuditi NATO vojnike i šiptarsku policiju. Što se tiče Zvečana i Zubinog potoka, treba osloboditi Srbe koji su pretučeni i koje neće pustiti jer bi se videli tragovi mučenja u šiptarskim zatvorima.”

On je rekao i da NATO vojnici sprovode vojnopolitičke interese svojih zemalja.

“Oni su saveznici i sprovode interese svojih zemalja koje su napravile ovu kvazi državu. Ovo je centar trgovine oružjem, narkoticima i ljudskim organima Srba. Srbima je gore nego bilo kom narodu, ne u Evropi, nego bilo gde u svetu. Čak su i životinje bolje zaštićene. Jer postoji sezona lovostaja kada je zabranjen lov na životinje, a nad Srbima traje ovo nasilje konstantno u kontinuitetu”, rekao je on I zaključio:

“Ovo rade planski i sistematski, da očiste etnički Kosovo, da bi napravili veliku Albaniju.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: