"Tepićeva vređa narod i bori se protiv TV frekvencija, jer to nije u interesu njenog finansijera Šolaka"

Ivana Nikolić, član Predsedništva SNS rekla je da "tajkunska perjanica Marinika Tepić koristi skupštinsku govornicu da napada predsednika Aleksandra Vučića".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako je dodala, Tepićeva napada i Vladu Republike Srbije, vređa srpski narod i bori se protiv televizijskih frekvencija, jer to nije u interesu njenog finansijera Šolaka.

"Kakvu ulogu rijaliti ima u Srbiji najbolje znate vi, koji ste doveli rijaliti u našu zemlju. I to na najsramniji način, što građani Srbije vrlo dobro pamte - Dragan Đilas je oteo od dece objekat i pretvorio ga u kuću "Velikog brata", a onda se na tome silno bogatio.

Pored toga što je za vreme Dana žalosti, sa ostalim mrziteljima Srbije zloupotrebila tragediju i stradalu deca da se organizuju protesti i da se izađe na ulicu, gde će se pretiti ubistvom predsedniku, otkidanjem glave, svo to zlo preneli su u Narodnu skupštinu Republike Srbije. I najžešći u svemu tome jesu organizatori protesta "protiv nasilja" koji su i sami nasilnici, sa ozbiljnim dosijeom.

I naravno da nema reči o onome što se nalazi na dnevnom redu, iako je dnevni red sačinjen na predlog opozicije, koja je još jednom pokazala nepoštovanje prema žrtvama masakra i prema njihovim porodicama. Najmanje se čuju reči kojim se zalažu za borbu protiv nasilja, naprotiv u starom maniru nastavljaju da vređaju i prete. Upravo su oni nasilnici i mrzitelji svega srpskog, koji rade po zadatku da nanesu štetu Srbiji i da pokušaju da oslabe poziciju predsednika Aleksandra Vučića.

Marinika Tepić, koja je preko "Banatskih šora" krala pare građana Srbije, takođe, grubo je nanosila štetu Srbiji kada je fabrikovala i izmišljala aferu, gde joj se umesto kokoški priviđala marihuana.

Da imala imalo stida i srama, lažljivica Marinika Tepić se ne bi oglašavala. Prvo, ozbiljno se zalagala da se srpski narod proglasi genocidnim - lično je potpisala takvu rezoluciju i predala u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Dok je bila pokrajinski sekretar pljačkale je budžet Vojvodine. Ona je ta koja je u sprezi sa kriminalcima, ponosi se fotografijama koje ima sa njima i ona je ta koja je intenzivno radila na tome da se proteruju novinari iz Pančeva koji za nju nisu podobni. Dakle, ako nisi podoban Mariniki Tepić, nemaš pravo na slobodan život.

Danas je u Narodnoj skupštini u ulozi Šolakovog glasnogovornika izmišljala afere, napadala članove REM, žustro se bori protiv toga da neke televizije legalno dobiju frekvenciju, jer je to opasnost za njih. U njihovom tajkunskom i lopovskom svetu se dolazak na vlast zamišlja preko ulice, protestima, nasiljem i plasiranjem laži i izmišljotina u tom njihovom crnom zatvorenom balonu gde se na njihovim medijima 24/7 vodi negativna kampanja i gde se linčuje predsednik Aleksandar Vučić.

Pristojna i normalna Srbija ima priliku da vidi ko su oni, shvataju da je svaka izgovorena reč Marinike Tepić laž i da radi po zadatku tajkuna Šolaka, da im je jedini cilj da dođu na vlast, kako bi pljačkali sada punu kasu građana Srbije", poručila je Ivana Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 102 idi na stranu