Uhapšeni huligani koji su palili srpsku zastavu u Gračanici

Trojica muškaraca uhapšena su zbog sumnje da su jutros zapalili zastavu Srbije pored spomenika Milošu Obiliću u Gračanici, saopštili su iz Kosovske policije.

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

16:32

Uhapšeni huligani koji su palili srpsku zastavu u Gračanici
Foto: TANJUG/ DOPISNIŠTVO KIM/bs

Osumnjičeni se, kako piše u saopštenju objavljenom na Fejsbuku, terete za delo uništenja ili oštećenje imovine.

"Po dobijanju informacija o oštećenju zastave u Gračanici, za koju se sumnja da je nastala u ranim jutarnjim satima, policija je odmah pokrenula uviđaj koji je rezultirao identifikacijom i hapšenjem trojice osumnjičenih", navodi se u saopšetnju.

U akciji kosovske policije uhapšeni su I.B. (22), Š.V. (22) i I.G. (31) i nad njima se u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom sprovode potrebne istražne radnje.

Rano jutros meštani Gračanice prijavili su da je zapaljena srpska trobojka koja se nalazi na kružnom toku.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kome se vidi kako muškarac sa maskom preko lica izlazi iz automobila i pali zastavu Srbije, nakon čega odlazi u pravcu Kišnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: