Saslušana žena iz taksija koji je oteo U. B: Lagala sam da sam trudna, pretio je da će nas pobiti

Žena koja je bila u taksiju koji je oteo ubica U.B. nakon masakra u Mladenovcu saslušana je danas pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu.

Izvor: Blic
Podeli
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Ona je ispričala da je izmislila trudnoću nakon što je ubica oteo vozilo, jer se plašila da će je ubiti, prenosi "Blic".

Kako prenosi ovaj list, ona je ispričala da je izmislila trudnoću nakon što je U.B. zaustavio taksi vozilo u kojem je bila putnica, kako bi se spasila. Prema njenim tvrdnjama U.B. je pretio da će ih ubiti.

"Ona je rekla da je U.B. imao dve bombe kod sebe i pretio da će ih baciti na njih. Odlučila je da ga slaže da je trudna kako bi spasila i sebe i taksistu", kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Takođe, ona je danas odgovarala na pitanja u koje vreme je U.B. ušao u kola, kako je i gde ušao u vozilo, da ga opiše kako je izgledao, kao i da kaže da li je videla oružje kod U.B. i koje.

Prema informacijama koje prenosi Blic, u tužilaštvu je iskaz dao i njen suprug, koji ju je čekao na naplatnoj rampi nakon otmice.

Podsetimo, U.B. je 4. maja u toku večeri započeo svoj krvavi pohod. On je u selu Malo Orašje ubio petoro meštana, od kojih najmlađa žrtva ima 15 godina. Zatim je nastavio ka selu Dubona, gde je ubio policajca, njegovu sestru i njihovog drugara. Uhapšen je sutradan u ranim jutarnjim satima u blizini Kragujevca, nakon što je oteo taksistu i pretio mu da ga vozi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 78 idi na stranu