"Ako bi postojala medalja za najboljeg svetskog prevaranta, Jeremić bi osvojio prvo mesto bez konkurencije"

Da li neko zna gde je Jeremić?, upitala je Sandra Božić, član Predsedništva SNS.

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

21:30

Foto: EPA/PETER FOLEY

"Optužbe za međunarodni kriminal i korupciju na njegov račun su očigledno ušle u finalnu fazu, pa je miš potražio najmanju rupu da se sakrije.

A potura nam kojekakve pudlice da recikliraju njegove stare spinove.

Da se nikada ne zaboravi, to su isti oni koji su postavili najviše standarde u pljačkanju Srbije i rasprodaji srpskog naroda na KiM, a danas su se okupili pod plaštom tobože “narodne stranke” kako bi pokušali da dovrše urušavanje Srbije koje su započeli. Međutim, moraju da znaju da su taj isti narod pljačkali, lagali i krali godinama i da isti taj narod dobro pamti Vuka Jeremića koji se osmehuje sa naslovnica šiptarskih medija u znak zahvalnosti za prodaju Kosova i Metohije zarad političkog ćara.

U tome leži odgovor na pitanje podrške na nivou statističke greške Jeremiću i njegovim satelitima. Ako bi postojala medalja za najboljeg svetskog prevaranta, Jeremić bi osvojio prvo mesto bez ikakve konkurencije, a oko sebe je okupio ekipu sličnih secikesa koji će za koju devizu pričati sve najgore o Srbiji i njenom predsedniku bez ikakve zadrške. Takvim ljudima je novac jedina merna jedinica u tome kolike će gadosti iznosti i kakvim će se lažima služiti ne bi li se dočepali državne kase koja je nikad punija zahvaljujući odgovornoj politici koju vodi SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Jeremićevoj bolumenti je najveći graditeljski poduhvat bio postavljanje “carinskih” kontejnera na administrativnom prelazu, pa ga to valjda i kvalifikuje da govori o tome na koji način treba voditi Srbiju. To možda jesu dobre kvalifikacije, ali za sve one neprijatelje spolja koji bi želeli novim “Majdanima” da zaviju Srbiju u crno i da je vrate u period kada su je ovi i ovakvi čerupali.

U tome su se posebno istakli Jeremić i ponavljač Miki Aleksić. Imajući u vidu ove primerke, nije teško zaključiti da je Jeremić saradnike birao prema tome ko može više da opljačka državnu kasu, ko može dublje da stavi ruku u džep i ko može najgore stvari da govori o svojoj državi. Nemamo mi dovoljno ljudi u Srbiji da bismo još jednom mogli da dopustimo sebi na čelu Srbije Jeremića koji je svojom katastrofalnom politikom rasparčavao Srbiju. Isto tako nijedna opština nije dovoljno bogata da bi na svom čelu imala osuđenog lopova kao što je Miki Aleksić koji je od opštine Trstenik napravio porodično preduzeće za bogaćenje i pranje para preko leđa naroda", poručila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: