"Teško je slušati da o kriminalu priča Bora Novaković, najveći kriminalac"

Beograd -- Narodna poslanica SNS, Biljana Pantić Pilja rekla je da je "zaista je teško slušati da o kriminalu priča Bora Novaković, najveći kriminalac iz Novog Sada".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Milos Tesic/ATAImages
Foto: Milos Tesic/ATAImages

"Čovek koji je ostavio pustoš u Novom Sadu dok je bio na vlasti. Bora Novaković, zbog koga je dvoje nevinih ljudi završilo u zatvoru, a on je izbegao krivično gonjenje jer se sam prijavio za prekršaj pa nije mogao da se vodi postupak po principu da ne može da se sudi o istoj stvari dva puta", napisala je Pantić Pilja na Instagramu i nastavila:

"Čovek koji je za predlog Zakona o radu glasao iz Soluna. Isti onaj Bora Solunac koji je Borovici platio radove koji nikada nisu izvršeni. Bora koji je jula 2020. godine demolirao i palio Gradsku kuću u Novom Sadu. Čiji je sin u alkoholisanom stanju razbijao prostorije Srpske napredne stranke. Čovek koji nema ni stida ni srama, a ponajmanje morala dao je sebi za pravo da izgovori gomilu neistina. Samo, jasno je, nije bitno šta kaže već ko kaže. A kaže Bora Solunac, lopov i kriminalac."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 102 idi na stranu