Dabić: Zna dobro srpski narod na Kosmetu ko ga nikad nije izdao

Đorđe Dabić, član Predsedništva SNS naveo je da pogroma i novih Oluja više neće biti, komentarišući dešavanja na Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

19:16

Dabić: Zna dobro srpski narod na Kosmetu ko ga nikad nije izdao
Foto: Tanjug/AP Photo/Bojan Slavkovic

"Dovoljan je bio jedan dan da ambasadorska koalicija iz kruga dvojke pronađe alibi za Kurtijevo divljanje i okrivi lično Aleksandra Vučića za sve što se juče desilo našem narodu na severu pokrajine", naveo je Dabić.

Kako je rekao, "da nemaju stida i srama znamo odavno, da ih redovno postrojavaju po zelenom travnjaku zamenici pomoćnika trećih konzula i to nam je poznato, ali da će direktno stati na stranu onoga koji puca po srpskom narodu novi je nivo beščašja koji je i za njih nepojmljiv".

"Izjava Pavla Grbovića, predstavnika ambasadorske koalicije da je jučerašnje pucanje na Srbe iz kalašnjikova politički problem koji će se rešiti povratkom Srba u institucije lažne države najdirektnija je podrška nastavku nasilja nad našim narodom do konačnog sloma kome se Kurti nada i što ga jedino zanima.

Ovakva izdajnička politika poražena je 2012. godine i nikada više nećemo dozvoliti njeno oživljavanje i povratak na vlast, ne zbog SNS nego zbog Srbije.

Zna dobro srpski narod na Kosmetu ko ga nikada nije izdao, zato i daje plebiscitarnu podršku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici na svim izborima koji se održavaju u pokrajini poslednjih 10 godina.

Borićemo se da očuvamo mir, ali pogroma i novih Oluja više neće biti i to je jasno i Kurtiju i političkom zapadu a trebalo bi da bude jasno i njihovim marionetama u Beogradu", naveo je Đorđe Dabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: