Nikolić: "Boško Obradović se raduje svakom problemu Srba sa KiM"

Članica Predsedništva SNS, Milica Nikolić rekla je da poruke Boška Obradovića o prekidu dijaloga sa Prištinom pokazuju šta on misli o državi.

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

14:19

Nikolić:
Foto: M.K./ATAImages

"Kada antidržavni elementi, poput kolubarskog lopova Boška Obradovića, sa Dedinja predlaže da se prekinu pregovori kada je u pitanju KiM, onda je svima potpuno jasno šta ta baraba misli i našem narodu i našoj državi. Kao što je onomad donosio krpe u Skupštinu, izazivajući nasilje i cirkus, baš kada je na dnevnom redu bio izveštaj o pregovaračkom procesu, nastavlja po istom. Kada je našem narodu na KiM najteže, dok pucaju na ljude koji golim rukama brane svoja ognjišta, on dodaje još tereta. Pa umesto da napada Kurtija, napada Srbe", istakla je Nkolić u saopštenju.

Ona je dodala da bi i jedan dan na vlasti Obradoviću bio dovoljan da zemlju gurne u ambis.

"Pravi lešinar, koji se svakom problemu Srba na KiM raduje, nalazeći tako temu na kojoj će kupiti jeftine političke poene. A stao je taj i ruku pod ruku sa onima koji su KiM na tacni predavali da zloupotrebljava mrtvu decu, opet političkog poena radi. Stao je i ruku pod ruku sa Milošem Francuzom kome zbog tolikog 'patriotizma' nikada nije palo na pamet da vrati francuski pasoš", kazala je i nastavila:

"Predsednik Aleksandar Vučić je posle sumanutih odluka koalicionih partnera ove antidržavne bitange, a kojima su utabavali stazu nezavisnosti lažne države, vratio pitanje KiM za pregovarački sto. Nije dozvolio, i neće nikada, progon svog naroda i jasno svima, na svakom mestu, ističe da želimo normalizaciju odnosa uz jasno podvlačenje naših crvenih linija. I toliko puta je ponovio - nema priznanja nezavisnosti lažne države i nema članstva lažne države u UN. I zna to naš narod na KiM, koji predsedniku Vučiću daje najveću podršku. Daje podršku zato što zna- da je on jedini garant mira i stabilnosti i jedini bedem koji nikada neće dozvoliti pogrom i ubijanje našeg naroda."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: