Šok u "Utisku nedelje"; "A sada zahtevi opoziciji. Ostavke Đilasa, Tadića i Jeremića..." VIDEO

Na društvenim mrežama osvanuo isečak iz emisije Utisak nedelje, odnosno dela emisije tokom kog se javljaju gledaoci i glasaju za iznete predloge.

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

10:44

Šok u
EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Naime, kako se čuje i vidi na snimku, u “Utisak nedelje” javila se, kako je rekla “Vesna iz Beograda”, koja je rekla da će glasati za predlog broj osam, ali i da ima zahtev za opoziciju, kao i što opozicija ima zahteve za poziciju.

Zatim je iznela četiri zahteva. Prvi je da ostavku podnese Dragan Đilas, jer je “prodao BG”, zatim da ostavku podnese i Vuk Jeremić koga je na nekadašnjim izborima pobedio Beli Preletačević. Njemu je poručila da shvati da ga “narod ne želi”.

Zatim je iznela i zahtev da ostavku podnese i nekadašnji predsednik Srbije i DS Boris Tadić, kome je poručila: “Dosta nam je tvoje demagogije i bolesne sujete”, dok je sadašnjem predsedniku DS Zoranu Lutovcu rekla da nema kapacitet da vodi DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: