Devojčica u OŠ "Milena Pavlović Barili" napravila spisak đaka, pored imena nacrtala i nož

Devojčica starijih razreda beogradske osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u svesci je napisala spisak imena đaka koje želi da ubije, piše "Blic".

Izvor: Blic

Subota, 27.05.2023.

23:02

Devojčica u OŠ
Ilustracija, foto: EPA-EFE/YANNIS KOLESIDIS

Kako navode, policija je preduzela mere i radnje i vrši proveru sa školskim psihologom.

Takođe, izvršene su i konsultacije sa Višim javnim tužilaštvom i čeka se nalog za dalje postupanje u vezi sa ovim slučajem.

Navodno, pored imena vršnjaka devojčica je nacrtala i nož, a ona je i ranije imala problematično ponašanje, prenosi Kurir.

Nakon dva masovna ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i u okolini Mladenovca, koja su se desila 3. i 4. maja, policija je sprovela akciju privođenja kako maloletnih osoba tako i odraslih zbog raznih vrsta pretnji da će počiniti istovetne masakre, a među njima bilo je i dece koja su kod sebe imala spiskove učenika koje navodno planiraju da ubiju. Kako navode, policija je preduzela mere i radnje i vrši proveru sa školskim psihologom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: