Pucnjava u BiH: Uhapšeni muškarac i žena

Mostarska policija uhapsila je muškarca i ženu iz Sarajeva koji su pucali iz vatrenog oružja iz vozila u pokretu u mostarskom naselju Mahala.

Izvor: B92

Subota, 20.05.2023.

21:16

Pucnjava u BiH: Uhapšeni muškarac i žena
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Kako nam je rekao portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić, pucnjavu su prijavili građani oko 16.30 časova i odmah je intervenisala policija.

"Policijski službenici su odmah intervenisali i oko 17 sati slobode lišili dvije osobe. Reč je o muškarcu i ženi iz Sarajeva koji su pucali iz pištolja iz luksuznog putničkog vozila. Oni su privedeni u Policijsku upravu Motar i na njima je kriminalističko istraživanje. “, rekao je Marić za Klik.ba.

Prema prvim informacijama, uhapšeni Sarajlije su u tridesetim godinama, a razlog pucnjave za sada nije poznat.

Više informacija o slučaju koji je uznemirio građane Mostara bit će poznato nakon što se provedu sve zakonom predviđene radnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: