"Srbija je sita vaših revolucija"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima Pančeva koji su ga u svom gradu dočekali u velikom broju.

Izvor: B92

Petak, 19.05.2023.

18:11

TANJUG/ RADE PRELIÆ/ bg

Vučić je na mitingu rekao da smo imali dva monstruozna ubistva za dva dana, da smo svi bili u šoku i tužni, a porodicama stradalih izjavio saučešće još jednom.

"Ali... video sam da neke ljude to uopšte nije zabolelo. Oni su sazivali političke skupove, želeli su da zloupotrebe žal, bol, pa i bes i gnev našeg naroda. Nikada političari u našoj zemlji to nisu radili, nikada bol običnih ljudi nisu pokušali da zloupotrebe u političke svrhe na tako brutalan način", rekao je on.

Kako je istakao, ne zna čega su to pokušaji.

"Kažu mi naše sestrinske službe sa istoka da su to pokušaji obojenih revolucija.. Znam samo da su odvratni pokušaji da se iskoristi tragična smrt dece. Mogu da vam kažem kao predsednik Republike - sita je Srbija vaših revolucija, dolazaka nekih pod stranim uticajem i uništavanjem fabrika srpskih, svega što je srpsko", istakao je Vučić.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: