Kosovska Mitrovica: Bačen eksploziv u pravcu policije

Tokom protekle noći, na zgradu Centra za tehnički pregled vozila u severnom delu Kosovske Mitrovice, bačena je eksplozivna naprava.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 02.04.2023.

12:04

Kosovska Mitrovica: Bačen eksploziv u pravcu policije
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Nepoznati napadači bacili su eksplozivnu napravu na zgradu Centra za tehnički pregled vozila, u ulici Ive Lole Ribara u severnom delu Kosovske Mitrovice, u pravcu dežurnih policajaca koji su tu bili na dužnosti, saopšteno je iz Kosovske policije.

Policija tvrdi da je u pitanju šok bomba.

"Na lice mesta izašle su nadležne policijske i tehničke kriminalističke jedinice koje su izvršile neophodne radnje. O događaju je obavešten i državni tužilac koji je naložio pokretanje predmeta kao 'napad na službeno lice' i intenzivne istrage radi rasvetljavanja ovog slučaja", tvrde u Kosovskoj policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: