Ministar tvrdi: Prete mi smrću

Ministar spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Elmedin Konaković dobio pretnje smrću.

Izvor: Tanjug

Petak, 31.03.2023.

10:16

Ministar tvrdi: Prete mi smrću
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

KOnaković je tim povodom izjavio da očekuje ozbiljne i hitne reakcije bezbednosnih agencija kako bi se otkrili kreatori, kako kaže, tih gnusnih pretnji.

On je to rekao dok je, kako prenosi portal Radiosarajevo, govorio o jučerašnjem usvajanju Budžeta za tekuću godinu i drugim odlukama donetim od formiranje vlasti posle prošlogodišnjih oktobarskih izbora. Govorio je o tome šta je sve nasledjeno od prethodne vlasti, koju je predvodila Stranka demokratske akcije Bakira Izetbegovića, a šta je novi Savet ministara postigao za samo dva meseca.

"Zovu nas izdajnicima i sad su bolesnici iz tog sistem došli u fazu da nam prete smrću. U tome imaju ozbiljnu pomoć nekolicine novinara koji kaljaju časnu novinarsku profesiju pišući rečnikom korumpiranog sistema kako smo 'sluge Zagreba'", rekao je Konaković.

Popravili smo, ističe, za kratko vreme njihove greške i trgovine, a oni i dalje kreiraju priču da smo "nešto isporučili SNSD-u i HDZ-u".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: