Vučićević: Ja u ponedeljak idem u zatvor

Beograd -- Dragan J. Vučićević, glavni urednik dnevnog lista "Informer", izjavio na konferenciji za medije da u ponedeljak ide u zatvor.

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: Screenshot/TV B92
Foto: Screenshot/TV B92

On je na konferenciji govorio o presudi po krivičnoj prijavi koju je protiv njega pokrenuo novinar Jugoslav Ćosić.

Konferencija je održana u Medija centru, a pored Vučićevića govorili su i Boris Bogdanović, član pravnog tima "Informera", Milovan Stanić, glavni i odgovorni urednik tog lista.

"Mnogi su mislili da ja lažem, ali evo presude. Ako se u ponedeljak 03.04. aprila ne javim u zatvor, biću uhapšen. Ja u ponedeljak idem u zatvor. Ja sada ukazujem da srpsko pravosuđe sudi ne po pravu nego po politici. Neke sudije me politički ostrašćeno mrze, evo može i advokat Boris Bogdanović da potvrdi", rekao je Vučićević i pokazao presudu na samom početku konferencije.

Vučićević se zahvalio kolegama od kojih je dobio podršku.

"Hvala kolegama koji su me podržali, hvala i onima koji likuju, koji se vesele. Može da zaigra mečka i pred njihovim vratima. Držim reč da u ponedeljak idem u zatvor, 03. aprila ujutru između 9 i 10 časova ujutru otići ću na izdržavanje kazne u zatvor u Bačvanskoj ulici", poručio je Vučićević, a prenose Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 96 idi na stranu