Milatović: Kraj

Kandidat za predsednika CG Jakov Milatović je uoči izbora u nedelju, poručio je da je došao kraj mračnog doba režima Mila Đukanovića i da sledi vreme napretka.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.03.2023.

11:16

Milatović: Kraj
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

"Kada dođu ljudi koji će shvatiti važnost luke, poziciju, širinu i povezanost, ovaj grad će procvetati. Do sada je cvetao šverc, a učinićemo sve da procveta ekonomija", rekao je Milatović na konvenciji u Baru.

Ako je, kazao je, ovo grad sa toliko sunca, sa planinama u zaleđu, sa dve obale, sa bogatom istorijom i kulturom koja jedva čeka da bude svetu prikazana, zaista ne vidim razloga da tako i ne bude.

"Želim i uradiću sve da Bar bude grad otvorenih vrata", naveo je predsednički kandidat PES.

On je rekao da je u Baru dobio podršku, što od pokreta i partija, uz naglasak koliko ceni i podršku svakog slobodnog pojedinca.

Rekao je i da zna da to u Crnoj Gori nije lako, ali mu upravo ta podrška znači i govori da je ljudima dosta i da ne žele više da slušaju laži.

Za svog protivkandidata Mila Đukanovića je rekao da prepoznatljivim metodama "plaši građane, plaši ljude s Jakovom Milatovićem".

"Ali Crnoj Gori je dosta lažnih branitelja, jer dok su takvi na braniku Crne Gore, gorih neprijatelja Crnoj Gori ne treba", poručio je Milatović.

Oslobođeni od straha i pritiska, kazao je, celom zemljom proneli su zdravu viziju o Crnoj Gori.

"Onu viziju u kojoj su svi njeni građani i građanke najveće bogatstvo, onu u kojoj svi jednako uživaju privilegije života u ovako lepoj zemlji", rekao je Milatović u Ulcinju i zahvalio svima koji su, kako je kazao, odabrali ideju o opštem dobru i ponosan na istoriju koju stvaramo zajedno.

"U toku predsedničkog mandata uvešću Crnu Goru u EU, a snažan ekonomski razvoj biće podstaknut i kroz valorizaciju svih potencijala ove opštine. Drago mi je da u Ulcinju znaju koliko je značajan 2. april i što ćemo ga zajednički učiniti datumom kada je režim konačno pao", naveo je Milatović.

Govoreći o promenama koje će uslediti odmah nakon 2. aprila rekao je da "gde ima nade, ima i napretka".

"Ja vidim svetlo na kraju ovog Đukanovićevog mračnog doba, vidim svetlo jer vidim ljude ispred sebe. Vidim na vašim licima nadu, a gde ima nade, sigurno da ima i napretka", kazao je Milatović.

Pozivajući građane Bara i Ulcinja da izađu na izbore u nedelju, Milatović je rekao da Crna Gora bez Đukanovića na čelu ima čemu da se nada.

"Do sada verujem da sam se dokazao kao porodičan, a ne poročan čovek. Kao radan i posvećen i kao čovek koji svaki posao obavlja odgovorno i do kraja. Tako će biti i kad postanem predsednik i slobodno me držite za reč. Svim srcem želim da vidim uspešan Bar i celu Crnu Goru i znam da ćemo zajedno uspeti u tome", zaključio je Milatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: