Uhapšen otac iz Mirijeva koji je zarobio svoju ćerku VIDEO

Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa policijom uhapšen je i zadržan U. P.

Izvor: Blic

Utorak, 28.03.2023.

18:08

Uhapšen otac iz Mirijeva koji je zarobio svoju ćerku VIDEO
FOTO TANJUG/ ZORAN ŽESTIÆ/bs

On je osumnjičen da je držao ćerku (8) zatvorenu u stanu na Zvezdari, saopšteno je danas iz tog tužilaštva.

Kako se navodi u saopštenju, za osumnjičenim je bila raspisana potraga 24. marta. Uroš P. se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici i protivpravno lišavanje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i za krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem.

Nakon saslušanja će se preduzeti sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Dete su pripadnici MUP-a pronašli u ponedeljak u stanu neuhranjeno i zapušteno. Nevenčana supruga je prijavila Uroša P. za nasilje i tada rekla policiji da on drži dete zatvoreno u stanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: