Zajedno za pobedu: Velika pomoć od DF za Milatovića

Lideri DF Andrija Mandić i Milan Knežević sastali su se sa liderima Pokreta Evropa sad Jakovom Milatovićem, Andrejem MIlovićem i Borisom Pejovićem, javlja DAN.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.03.2023.

11:01

Zajedno za pobedu: Velika pomoć od DF za Milatovića
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Prema saznanjima DAN-a, tema njihovog sastanka bila je operativna i politička podrška Jakovu Milatoviću u drugom krugu predsedničkih izbora 2. aprila.

Prema njihovom pisanju, DF će pružiti punu podršku protivkandidatu Mila Đukanovića, posebno tokom izbornog dana, angažovanjem kompletne partijske infrastrukture.

U tom pravcu, Demokratski front i Andrija Mandić učinili su prvu konkretnu stvar, tako što su produžili zakup za svoje bilborde, promenivši usput i sadržaj.

Ovog puta na bilbordima je istaknuta poruka podrške Jakovu Milatoviću.

Reč je o čak 140 bilborda širom Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: